KFC Chicken Chop With Mushroom Gravy

KFC Chicken Chop With Mushroom Gravy, sempatlah saya mencuba beberapa hari lepas. Teruja bila tengok Iklan di Nuffnang, terus saya terjahi KFC Petang itu :


KFC Chicken Chop With Mushroom Gravy + Sweet Corn Kernels+Crips Potato Wedges+Ice Cold Mountain Dew

Jemput Makan
Harganya RM9.90 tidak termasuk tax
KFC Jalan Genting Klang Saya terjahi
Di sini la saya almost terkena Panggilan Hangit

Overall, boleh tahan la juga rasanya. Lepas ni bolehla bawakan Isteri mencuba pula, dia memang suka Chicken Chop ni. Nasib baik masa pergi tidak mengalami pengalaman macam Kak Jie tiada sudu besi disediakan di cawangan yang disinggahinya. Restoran yang saya singgahi ni kasi sudu besi, Cashier pun senyum je memanjang. 

 KFC Chicken Chop With Mushroom Gravy, kepelbagaian sebegini yang dinanti-nanti oleh pelanggan. Kalau asyik order makanan sama, boring juga kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “KFC Chicken Chop With Mushroom Gravy

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.