Karnival Panas Carrefour

Semalam pergi Carrefour, ada Karnival Panas dari Carrefour. Apa yang panasnya?Fuhh, bukan main lagi strategi marketingnya. Teruja eden, rupa-rupanya jualan murah/sales la. Yerla, Malaysia ni kan almost tiap-tiap bulan ada sales, so orang meluat juga nama samakan? Pakai namai Karnival Panass, barula mengancam lebih kan?


Karnival Panas, memang panas…

Belajar marketing dulu, 9 sen dibelakang just a marketing untuk menarik lebih ramai pembeli

Rm 0? Biar betik? Baru je nak angkat, rupa-rupanya beli RM300+ ke atas, dptla free beras ketupat ni free

Umm, Macam tak jauh bezapun harga dengan before Sale…Hik3, Isteri yang selalu shoppingkan barang dapur,so kurang perasanla
Ramai orang, tapi tak seramai cam biasa. Umm, semua pergi terjah AEON Jusco Setiawangsa tengok Live AF 9 ke?

Nowadays, I don’t believe much in Sales. Mostly gimik, tak byk yang sales manapun.Tapi tak taula, saya bukannya penyopping tegar. Just temankan wifey, the rest mostly isteri yang uruskan.

P/s : Apa kata anda? Kenapa Malaysia banyak sangat Sales ya?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Karnival Panas Carrefour

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.