Genting Awana Hotel | Percutian tidak Dirancang

Thanks buat rakan sekerja, dapatla menginap di Genting Awana Hotel, salah satu resort/hotel yang disediakan oleh syarikatku. Di Genting Awana hotel ini, ada 3 bilik milik syarikat dan biasanya kena booking/masuk ballot sebelum dapat menempah hotelnya.
 
Reception, Check In
Fuhh, giler mahal. Kalau booking sendiri, confirm tak mampu

Katil queen ,satu bilik, macam flat studio

toilet. Rasanya jacuzzi nya rosak. Kalau tak boleh berendam dengan…….
Ruang tamu
Small Kitchen pun ada
Malam-malam ni malas nak kluar. Wifey tengah layan AF 9 .Fauziah Latiff , bukan main suka wifey
 
Cuba korang teka berapa saya bayar semalam di sini? RM400? RM200? Umm…. bukan ….Less than RM10 semalam..Berbaloi-baloikan? Cuma tuhla, agak susah juga nak dapat coz demand tinggi. Yerla, bilik ada 3, staff ada beribu-ribu. Apapun, syukur Alhamdulillah, percutian tidak dirancang ini.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Genting Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

21 thoughts on “Genting Awana Hotel | Percutian tidak Dirancang

Leave a Reply to Eyriqazz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.