Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit

Huk3, finally terkena juga kat diri sendiri. Uwaaa, Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit. Tuhla, sibuk dok buat Panggilan Hangit dan kenakan orang, kan dah kena kat diri sendiri?.Ambil sebiji. Huk3..nih yang buat nak tutup blog ni.Sampai hati tau….Malas la nak cerita panjang, tunggulah bulan 5 nanti..
**Jom Berlumba dan berpeluang untuk memenangi IPAD 2, Blackberry BB Bold 3, iPod Touch and a pair of movie passes! http://bit.ly/gKzloW
P/s : Huk3, mana nak sorok muka ni? Agak-agak kalau berhenti blogging sebulan pastu aktif balik orang ingat lagi tak kes terkena Panggilan Hangit ni?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Eyriqazz Terkena Panggilan Hangit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.