digilive sekolahku berbakat

Temankan isteri untuk audition anak2 muridnya digilive sekolahku berbakat di one utama. Macam2 ragam,ada yang menari,menyanyi,shuffle dan pelbagai lagi.umm,ramai pula tu yg join…meriah cuma agak panas buat di luar new wing..tambah2 ada photographer yg memanjangje blok view..alih2 masuk dalam la dari nak tgk pun tak nampak..

Kalau final nanti dia buat live di tv,tentu meriah.tgk ramai yg berbakat.compare to af9,saya lagi prefer tengok aksi berbakat pelajarni…

Okla skit now.dah ble update panjang skit guna nokia e7.alah bisa,tegal biasa kan

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

4 thoughts on “digilive sekolahku berbakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.