≡ Menu

Temankan isteri untuk audition anak2 muridnya digilive sekolahku berbakat di one utama. Macam2 ragam,ada yang menari,menyanyi,shuffle dan pelbagai lagi.umm,ramai pula tu yg join…meriah cuma agak panas buat di luar new wing..tambah2 ada photographer yg memanjangje blok view..alih2 masuk dalam la dari nak tgk pun tak nampak..

Kalau final nanti dia buat live di tv,tentu meriah.tgk ramai yg berbakat.compare to af9,saya lagi prefer tengok aksi berbakat pelajarni…

Okla skit now.dah ble update panjang skit guna nokia e7.alah bisa,tegal biasa kan



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • KiD 9 April 2011, 5:20 am

    bro tak menari sama ke? hik3..
    bro, mintak tips sikit kat advert baru dapat ni..Terima Kasih Nuffnang dan ChurpChurp!!

    Reply
  • Mama Zharfan 9 April 2011, 5:58 am

    rasa tak lengkap entry tanpa pics esp bila eyriqazz citer psl event2 hehehhe

    Reply
  • y u y u Z u l a i k h a 9 April 2011, 4:36 am

    huhuhu… one utama? yuyu pernah pengsan kat sane.. :P lagi meriah orang berpusu pusu tengok :'(

    Reply
  • transformed housewife 9 April 2011, 8:07 am

    mesti ramai giler tu. biasalah benda2 mcm ni ramai yg suka.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »