≡ Menu
Bagusla Celcom ni.. Hantar reminder terlewat bayar. Siap boleh dapat 100 free net sms lagi. Hik, kalau camni, kena bayar lewat-lewat selalu la…Boleh dapat freebies…
P/s : Setakatni happy lagi dengan Celcom Postpaid ni..In the future tak taula…Hik3…




Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • arep_lockermonth 15 April 2011 at 4:09 am

    hehe! dpat msj free 1oo tuh!

  • Dawa 15 April 2011 at 4:18 am

    kdg2 baik ada makna tu. haritu celcom broadband lewat byr 2 bulan pon dah sampai surat saman dari lawyer. huhu

  • Lin Azlina 15 April 2011 at 4:28 am

    hahaha..bagus2..lewat2 lagi byr

  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 15 April 2011 at 5:14 am

    hehe.. saya punya prepaid takde bil..kalau bil boleh gak buat taktik mcm ne

  • Myvitrd 15 April 2011 at 7:08 am

    memang bagus bro..sebab tu no. aku diterminatkan aku g sambung balik..hehehe

  • BeaN MorENo 15 April 2011 at 7:57 am

    lagi bagus kalau celcom bagi LG Optimus tu kat kita ye dak?haha

  • aman 15 April 2011 at 4:30 am

    selalu lambat kang, dia dah tak bagi freebies dah, dia bagi denda. hahaa~

  • Miza Yusof 15 April 2011 at 6:14 am

    bagus ! peringatan kan. hehe :D

  • shah-kayrul 15 April 2011 at 8:37 am

    hahahaha…kantoi tak bayar lagi hehehehhee

  • oranglidi 15 April 2011 at 9:19 am

    bijak2…nak suruh orang bayar bagi 100 sms free…mesti tak terasa ati kena suruh bayar kan…hehehe

    New Entry: COUNTDOWN

  • "..butterfly.." 16 April 2011 at 8:06 pm

    wahh sikit jer bill tu! huhu..i nih asek byr sekaligus over 100 never dpt freebies pon! **dengki. ;p

    (xreti nk control penggunaan credit. mmg salu perabih boreh jo byr bil)hukhuk
    oww mungkin eyriqazz blh bt entry “cara2 control penggunaan credit POSTPAID” hehehe

  • MamaYatie 18 April 2011 at 9:25 am

    i luv celcom..!! connecting me to my family..yesterday..today..always..n hopefully forever! hehee

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing