≡ Menu
Bagusla Celcom ni.. Hantar reminder terlewat bayar. Siap boleh dapat 100 free net sms lagi. Hik, kalau camni, kena bayar lewat-lewat selalu la…Boleh dapat freebies…
P/s : Setakatni happy lagi dengan Celcom Postpaid ni..In the future tak taula…Hik3…


Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • arep_lockermonth 15 April 2011, 4:09 am

    hehe! dpat msj free 1oo tuh!

    Reply
  • Dawa 15 April 2011, 4:18 am

    kdg2 baik ada makna tu. haritu celcom broadband lewat byr 2 bulan pon dah sampai surat saman dari lawyer. huhu

    Reply
  • Lin Azlina 15 April 2011, 4:28 am

    hahaha..bagus2..lewat2 lagi byr

    Reply
  • aman 15 April 2011, 4:30 am

    selalu lambat kang, dia dah tak bagi freebies dah, dia bagi denda. hahaa~

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 15 April 2011, 5:14 am

    hehe.. saya punya prepaid takde bil..kalau bil boleh gak buat taktik mcm ne

    Reply
  • Miza Yusof 15 April 2011, 6:14 am

    bagus ! peringatan kan. hehe :D

    Reply
  • Myvitrd 15 April 2011, 7:08 am

    memang bagus bro..sebab tu no. aku diterminatkan aku g sambung balik..hehehe

    Reply
  • BeaN MorENo 15 April 2011, 7:57 am

    lagi bagus kalau celcom bagi LG Optimus tu kat kita ye dak?haha

    Reply
  • shah-kayrul 15 April 2011, 8:37 am

    hahahaha…kantoi tak bayar lagi hehehehhee

    Reply
  • oranglidi 15 April 2011, 9:19 am

    bijak2…nak suruh orang bayar bagi 100 sms free…mesti tak terasa ati kena suruh bayar kan…hehehe

    New Entry: COUNTDOWN

    Reply
  • "..butterfly.." 16 April 2011, 8:06 pm

    wahh sikit jer bill tu! huhu..i nih asek byr sekaligus over 100 never dpt freebies pon! **dengki. ;p

    (xreti nk control penggunaan credit. mmg salu perabih boreh jo byr bil)hukhuk
    oww mungkin eyriqazz blh bt entry “cara2 control penggunaan credit POSTPAID” hehehe

    Reply
  • MamaYatie 18 April 2011, 9:25 am

    i luv celcom..!! connecting me to my family..yesterday..today..always..n hopefully forever! hehee

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »