≡ Menu
Bagusla Celcom ni.. Hantar reminder terlewat bayar. Siap boleh dapat 100 free net sms lagi. Hik, kalau camni, kena bayar lewat-lewat selalu la…Boleh dapat freebies…
P/s : Setakatni happy lagi dengan Celcom Postpaid ni..In the future tak taula…Hik3…




style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • arep_lockermonth 15 April 2011, 4:09 am

    hehe! dpat msj free 1oo tuh!

    Reply
  • Dawa 15 April 2011, 4:18 am

    kdg2 baik ada makna tu. haritu celcom broadband lewat byr 2 bulan pon dah sampai surat saman dari lawyer. huhu

    Reply
  • Lin Azlina 15 April 2011, 4:28 am

    hahaha..bagus2..lewat2 lagi byr

    Reply
  • BABY(MAMA AMANA&ARIEF) 15 April 2011, 5:14 am

    hehe.. saya punya prepaid takde bil..kalau bil boleh gak buat taktik mcm ne

    Reply
  • Myvitrd 15 April 2011, 7:08 am

    memang bagus bro..sebab tu no. aku diterminatkan aku g sambung balik..hehehe

    Reply
  • BeaN MorENo 15 April 2011, 7:57 am

    lagi bagus kalau celcom bagi LG Optimus tu kat kita ye dak?haha

    Reply
  • aman 15 April 2011, 4:30 am

    selalu lambat kang, dia dah tak bagi freebies dah, dia bagi denda. hahaa~

    Reply
  • Miza Yusof 15 April 2011, 6:14 am

    bagus ! peringatan kan. hehe :D

    Reply
  • shah-kayrul 15 April 2011, 8:37 am

    hahahaha…kantoi tak bayar lagi hehehehhee

    Reply
  • oranglidi 15 April 2011, 9:19 am

    bijak2…nak suruh orang bayar bagi 100 sms free…mesti tak terasa ati kena suruh bayar kan…hehehe

    New Entry: COUNTDOWN

    Reply
  • "..butterfly.." 16 April 2011, 8:06 pm

    wahh sikit jer bill tu! huhu..i nih asek byr sekaligus over 100 never dpt freebies pon! **dengki. ;p

    (xreti nk control penggunaan credit. mmg salu perabih boreh jo byr bil)hukhuk
    oww mungkin eyriqazz blh bt entry “cara2 control penggunaan credit POSTPAID” hehehe

    Reply
  • MamaYatie 18 April 2011, 9:25 am

    i luv celcom..!! connecting me to my family..yesterday..today..always..n hopefully forever! hehee

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »