Terjah I-City Shah Alam Lagi

Ini kali ketiga saya terjah ke I-City Shah Alam. Yang bestnya kali ini bawa bapa/mak mertua sekali. Plus Alisya dah boleh berjalan.
 
Warni-warni Lampu bergermerlapan
Satu kereta kena charge RM10 skang. Dari free sekarang sudah RM10
Ke mana mahu terjah dulu ya? City Walk, I-Walk, Snowalk? 
Mahalnya nak masuk Snowalk. RM25 dewasa, RM20 kanak-kanak. Umm, takperlah pass, mak mertua/bapa mertua tak berminat nak masuk Snowalk ni.
Time ada games best sure penuh di sini kan?Macam mini stadium laa pula
Dan pelbagai lagi ditambah. Pancing itik, baling gelung dalam botol dan etc..Umm, Pass , what is the Odd menang teddy bear besar tu kan? Macam jadi kaya dengan MLM,hik3…
Alisya dan Mama ,seronokk…
Malu-Malu la pula Alisya bergambar
The Biggest Reptile Collection in Malaysia pun sudah ada di I-City. Umm, tak sempat terjah juga..

Senyum,senyum…
 
I-City Shah Alam, antara tempat menarik untuk diterjahi di Selangor. Namun ramai yang ‘complaint’ kan pasal bayaran masuk RM10 tu? Umm, tuhla, sayapun rasa cam mahal je…Kalau dari rumah, tol lagi, minyak lagi, etc lagi….
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Selangor, saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan dan kadang-kadang boleh dapat hotel yang sudah full book kalau call, tapi masih available di website ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

28 thoughts on “Terjah I-City Shah Alam Lagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.