Rahsia di Sebalik Bermain Komputer Sampai Pagi

Rahsia di Sebalik Bermain Komputer Sampai Pagi
Watak Utama : Je Jai bukan nama sebenar
Ini kisah benar, saya kasi sinopsisnya dulu . Kalau anda rasa, saya patut sambung kisah ini, nanti saya akan publishkan.Agak panjang juga storynya namun ianya mampu membuatkan airmata jatuh berjurai. Masih serba salah untuk berkongsi kisah ini. 
Sinopsis :
Mr Je Jai (bukan nama sebenar) , tinggal bersama Isteri,anak2, adik dan ibu kandungnya di rumah ibunya. Dia sudah berkahwin dan mempunyai 2 orang anak perempuan yang sangat comel. Namun, semenjak kelahiran anaknya yang kedua, Je Jai selalu saja bermain komputer sampai pagi. Kadang-kadang sampai pukul 3-4 pagi dan selalu dimarahi Ibu dan adiknya. Yerla, bil elektrik naik dan apa pula kata Isteri?
Namun, ada rahsia di sebaliknya. Rahsia yang mungkin sukar dipercayai oleh ibu dan orang disekilingnya? Apakah rahsianya? Adakah dia ada skandal dengan Fasha Sandha? Adakah dia jadi bapa ayam di waktu malam? Adakah??
P/s : Seriously, ini kisah benar. Saya hampir menitikkan air mata bila mendengar cerita ini. Yup, “Don’t judge book by it Cover”. Macam Je Jai, nampak garang, “tapi Dalam Hati ada Taman”. Umm,Asyik-asyik Je Jai kan?
P/s/s : Oh, kisah ini bukan kisah Je Jai. Adakah saya patut sambung/ceritakan kisah ini? 

Sambungan di Rahsia Seorang Suami Beristerikan Model

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

19 thoughts on “Rahsia di Sebalik Bermain Komputer Sampai Pagi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.