Penyeri Hidupku

Love this Picture, Alisya Penyeri Hidupku …dan juga Isteriku

Bukan mudah membesarkan anak-anak, tapi kegembiraan bila melihat mereka tersenyum, gembira, keletah yang mencuit hati sukar digambarkan dengan kata-kata. Tanyalah ibu/bapa di luar sana, Anak-anak kadang-kadang mencabar kesabaran, namun dia lah juga yang menggembirakan dalam keluarga.

Umm, camne mahu jawab soalan Mama ni?

Mama: Papa, mama rasa dah ble kasi ADIK kat ALISYA….

Papa: Mmmm….kalo mcm tu, kena CANCEL lah tiket ke SABAH bulan NOV ni…kalo mama pregnant mana ble naik flight….

(betul ke TAK OK utk BABY…kalo nak naik flight bila kandungan 6BLN ke bawah??…)…..kwn2 ada pengalamn ble tolong??

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Penyeri Hidupku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.