‚Č° Menu
Love this Picture, Alisya Penyeri Hidupku …dan juga Isteriku

Bukan mudah membesarkan anak-anak, tapi kegembiraan bila melihat mereka tersenyum, gembira, keletah yang mencuit hati sukar digambarkan dengan kata-kata. Tanyalah ibu/bapa di luar sana, Anak-anak kadang-kadang mencabar kesabaran, namun dia lah juga yang menggembirakan dalam keluarga.

Umm, camne mahu jawab soalan Mama ni?

Mama: Papa, mama rasa dah ble kasi ADIK kat ALISYA….

Papa: Mmmm….kalo mcm tu, kena CANCEL lah tiket ke SABAH bulan NOV ni…kalo mama pregnant mana ble naik flight….

(betul ke TAK OK utk BABY…kalo nak naik flight bila kandungan 6BLN ke bawah??…)…..kwn2 ada pengalamn ble tolong??



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • AYuNG 19 March 2011, 2:58 am

    comel la alisya…dengan posing cam tuh…:D

    Reply
  • arep_lockermonth 19 March 2011, 3:01 am

    semalam pon ae jugak gmbr nih kat post entry eyriqazz kan! suka tgk gambar nih sebb alisya mcm posing
    !hehe

    Reply
  • nurayunni 19 March 2011, 3:37 am

    xelok utk kdungan…

    Reply
  • hakimfaridzul 19 March 2011, 3:51 am

    tak silap kandungan bawah 6 bulan still okay la bro…
    kesia Alisya, nak teman rasanya tuh… :)
    setiap anak-anak tu, ada rezekinya..

    Reply
  • suffer8zine 19 March 2011, 7:02 am

    wahhh posing comel gitu

    Terkini : Keputusan SPM Keluar Rabu Ini

    Reply
  • cik pulau 19 March 2011, 2:59 am

    errr.. takde pengalaman.. lalala~
    tapi comella alisya tu.huhu..

    Reply
  • Woofer Storm 19 March 2011, 3:10 am

    rasanya mmng tak leh kot,takut ada efek smthng kat bby tu..skdr pndgn biasa dari achie..ehhehee

    isnn dpn balik sbh..heheheee horeyyy

    Reply
  • Mama Zharfan 19 March 2011, 11:11 am

    pic tu sgt alisya cute tau :)

    kalau naik flight between 3 month-7 months should be OK :)

    Reply
  • Miza Yusof 19 March 2011, 3:37 am

    Suka gambar Alisya tu. Comel dan memang ayu :)

    *erk, tak ada pengalaman lah. kawin pun belum. hihihi

    Reply
  • myvitrd 19 March 2011, 4:10 am

    kerja keras bro.. wife dah request tu.. hehehe.. rajin2 tido awal..hahaha

    pasal flight tu aku pon dengar macam tu gak.. tapi macam mana ada kes bersalin dalam kapal airasia hari tu.. kata kalau 6 bulan tak boleh naik flight.. ni kena tanya dengan Tony bro..

    Reply
  • Sharinginfoz 19 March 2011, 5:36 am

    memang anak penyeri hidup, anyway kandungan bawah 6 bulan tak ada masalah kalau tak silap, yang diaorang tak bagi kalau dekat nak bersalin

    Reply
  • yanmie 19 March 2011, 10:06 am

    kakyan 8bulan naik flight, hehehe…nasib baik xberanak atas plane, tp klu ikutkan 6-7bulan ke atas mmg dh xleh naik flight, kakyan tu blh lepas sbb ada surat doktor yg membolehkan kakyan lepas, ikutkan xlepas…hahaha bnyk gak alasan diberi time cek in hari tu :))

    ala proses je baby tu, bukan buat terus jadi…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

    Reply
  • cikpuanhady 20 March 2011, 11:48 pm

    ha’ah, mcm mz cakap, setau me, 3-7 bulan takpe..yg tak boleh nyer 7 bulan ke atas, takut terberanak kat atas flight je..bawah pada 3 bulan should be no prob, tapi langkah berjaga-jaga takut gegar dan takut gugur aje..tapi me pernah naik flight masa 2 bulan peknen, alhamdulillah ok..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »