Penyeri Hidupku

by eyriqazz on 19 March 2011

in Alisya, family

Love this Picture, Alisya Penyeri Hidupku …dan juga Isteriku

Bukan mudah membesarkan anak-anak, tapi kegembiraan bila melihat mereka tersenyum, gembira, keletah yang mencuit hati sukar digambarkan dengan kata-kata. Tanyalah ibu/bapa di luar sana, Anak-anak kadang-kadang mencabar kesabaran, namun dia lah juga yang menggembirakan dalam keluarga.

Umm, camne mahu jawab soalan Mama ni?

Mama: Papa, mama rasa dah ble kasi ADIK kat ALISYA….

Papa: Mmmm….kalo mcm tu, kena CANCEL lah tiket ke SABAH bulan NOV ni…kalo mama pregnant mana ble naik flight….

(betul ke TAK OK utk BABY…kalo nak naik flight bila kandungan 6BLN ke bawah??…)…..kwn2 ada pengalamn ble tolong??

  • AYuNG 19 March 2011 at 2:58 am

    comel la alisya…dengan posing cam tuh…:D

  • cik pulau 19 March 2011 at 2:59 am

    errr.. takde pengalaman.. lalala~
    tapi comella alisya tu.huhu..

  • arep_lockermonth 19 March 2011 at 3:01 am

    semalam pon ae jugak gmbr nih kat post entry eyriqazz kan! suka tgk gambar nih sebb alisya mcm posing
    !hehe

  • Woofer Storm 19 March 2011 at 3:10 am

    rasanya mmng tak leh kot,takut ada efek smthng kat bby tu..skdr pndgn biasa dari achie..ehhehee

    isnn dpn balik sbh..heheheee horeyyy

  • nurayunni 19 March 2011 at 3:37 am

    xelok utk kdungan…

  • Miza Yusof 19 March 2011 at 3:37 am

    Suka gambar Alisya tu. Comel dan memang ayu :)

    *erk, tak ada pengalaman lah. kawin pun belum. hihihi

  • hakimfaridzul 19 March 2011 at 3:51 am

    tak silap kandungan bawah 6 bulan still okay la bro…
    kesia Alisya, nak teman rasanya tuh… :)
    setiap anak-anak tu, ada rezekinya..

  • myvitrd 19 March 2011 at 4:10 am

    kerja keras bro.. wife dah request tu.. hehehe.. rajin2 tido awal..hahaha

    pasal flight tu aku pon dengar macam tu gak.. tapi macam mana ada kes bersalin dalam kapal airasia hari tu.. kata kalau 6 bulan tak boleh naik flight.. ni kena tanya dengan Tony bro..

  • Sharinginfoz 19 March 2011 at 5:36 am

    memang anak penyeri hidup, anyway kandungan bawah 6 bulan tak ada masalah kalau tak silap, yang diaorang tak bagi kalau dekat nak bersalin

  • suffer8zine 19 March 2011 at 7:02 am

    wahhh posing comel gitu

    Terkini : Keputusan SPM Keluar Rabu Ini

  • yanmie 19 March 2011 at 10:06 am

    kakyan 8bulan naik flight, hehehe…nasib baik xberanak atas plane, tp klu ikutkan 6-7bulan ke atas mmg dh xleh naik flight, kakyan tu blh lepas sbb ada surat doktor yg membolehkan kakyan lepas, ikutkan xlepas…hahaha bnyk gak alasan diberi time cek in hari tu :))

    ala proses je baby tu, bukan buat terus jadi…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

  • Mama Zharfan 19 March 2011 at 11:11 am

    pic tu sgt alisya cute tau :)

    kalau naik flight between 3 month-7 months should be OK :)

  • cikpuanhady 20 March 2011 at 11:48 pm

    ha’ah, mcm mz cakap, setau me, 3-7 bulan takpe..yg tak boleh nyer 7 bulan ke atas, takut terberanak kat atas flight je..bawah pada 3 bulan should be no prob, tapi langkah berjaga-jaga takut gegar dan takut gugur aje..tapi me pernah naik flight masa 2 bulan peknen, alhamdulillah ok..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: