Penyeri Hidupku

Love this Picture, Alisya Penyeri Hidupku …dan juga Isteriku

Bukan mudah membesarkan anak-anak, tapi kegembiraan bila melihat mereka tersenyum, gembira, keletah yang mencuit hati sukar digambarkan dengan kata-kata. Tanyalah ibu/bapa di luar sana, Anak-anak kadang-kadang mencabar kesabaran, namun dia lah juga yang menggembirakan dalam keluarga.

Umm, camne mahu jawab soalan Mama ni?

Mama: Papa, mama rasa dah ble kasi ADIK kat ALISYA….

Papa: Mmmm….kalo mcm tu, kena CANCEL lah tiket ke SABAH bulan NOV ni…kalo mama pregnant mana ble naik flight….

(betul ke TAK OK utk BABY…kalo nak naik flight bila kandungan 6BLN ke bawah??…)…..kwn2 ada pengalamn ble tolong??

Comments

  1. arep_lockermonth says

    semalam pon ae jugak gmbr nih kat post entry eyriqazz kan! suka tgk gambar nih sebb alisya mcm posing
    !hehe

  2. hakimfaridzul says

    tak silap kandungan bawah 6 bulan still okay la bro…
    kesia Alisya, nak teman rasanya tuh… :)
    setiap anak-anak tu, ada rezekinya..

  3. says

    kerja keras bro.. wife dah request tu.. hehehe.. rajin2 tido awal..hahaha

    pasal flight tu aku pon dengar macam tu gak.. tapi macam mana ada kes bersalin dalam kapal airasia hari tu.. kata kalau 6 bulan tak boleh naik flight.. ni kena tanya dengan Tony bro..

  4. says

    kakyan 8bulan naik flight, hehehe…nasib baik xberanak atas plane, tp klu ikutkan 6-7bulan ke atas mmg dh xleh naik flight, kakyan tu blh lepas sbb ada surat doktor yg membolehkan kakyan lepas, ikutkan xlepas…hahaha bnyk gak alasan diberi time cek in hari tu :))

    ala proses je baby tu, bukan buat terus jadi…ehehe

    http://www.yanmieonline.com

  5. cikpuanhady says

    ha’ah, mcm mz cakap, setau me, 3-7 bulan takpe..yg tak boleh nyer 7 bulan ke atas, takut terberanak kat atas flight je..bawah pada 3 bulan should be no prob, tapi langkah berjaga-jaga takut gegar dan takut gugur aje..tapi me pernah naik flight masa 2 bulan peknen, alhamdulillah ok..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing