Pengalaman di Hotel Pyramid Tower

Weekend lepas, saya redeemkan voucher hadiah penginapan di Hotel Pyramid Tower. Hik3, siap bawa bapa/mak mertua, adik ipar, Isteri dan Alisya. The more the merrier kan? Ala, setakat nak merasa tidur je pun kan?
Hotel Pyramid Tower, bertaraf 4 bintang
2 katil Single ala Queen ..(Tompok2 coz kamera terkena air)
Toilet
Shower Room
Umm, bukan main suka lagi Alisya main suis automatik ni
Breakfast for 2 di Atrium are included.
Inilah breakfast ku..
Parking free for penginap
Wife, Alisya dan Keluarga gembira
Ini kali kedua singgah di Hotel Pyramid Tower. Kali pertama semasa MYSelangorStory. Puas hati, tapi kalau nak menginap sendiri memang tak mampula. Standard harga semalam RM200+ …Umm, memang not within our budget.Thanks to Tourism Selangor, menang hadiah ni merasa juga bawa Isteri dan anak ke hotel ini. All of us are happy…

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Selangor saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “Pengalaman di Hotel Pyramid Tower

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.