≡ Menu
Nice Butts Don’t COme From Cigarettes

Umm, i still don’t get it, anyone can explain to me this quote?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • @xiM 16 March 2011, 3:03 am

    aku pun tak faham.hahhaa

    Reply
  • Abuya Hayat 16 March 2011, 3:06 am

    puntung rokok translated to cigarette butt.
    sumtimes shortened to just butt…
    nice butts don’t come from cigarette die maksudkan betol2 butt, which r babes or hunks, to whichever ur preference… :)

    Reply
  • Ayuni 16 March 2011, 3:17 am

    hikhik, it has semantically and implicit meaning. Butts in this context is “another” butt and this slogan actually try to tell us about not to smoke cause it’s not cool…

    Reply
  • far_east 16 March 2011, 3:29 am

    ‘butts’ tue kalau translate macam tak der kaitan dengan gambar rokok tue jer…

    Reply
  • lynn angel 16 March 2011, 3:37 am

    nak ckp literally meaning pun xjugak, hmm.. well, me neither.. xpham..

    Reply
  • Miza Yusof 16 March 2011, 3:47 am

    erk, apakah mesej yang cuba disampaikan ?

    Reply
  • MamaYatie 16 March 2011, 3:49 am

    hak saya faham, pokok tu cantik sbb ‘butt’ nya..bukan sebab ‘butt’ rokok..(butt=puntung)

    means : jgn merokok
    hehe..agak2 jer la

    Reply
  • Nur Hanani 16 March 2011, 4:03 am

    Saya pun tak paham apa maksudnya… :(

    Entri Terkini: Workshop Produk Terbaru Lancome di Loreal Malaysia..seronok seehhhh…

    Reply
  • cikpia 16 March 2011, 4:35 am

    paham tapi tak mampu memahamkan. he he….

    Reply
  • makdara TERdiva 16 March 2011, 6:35 am

    mcm double meaning jerk..haha!

    Reply
  • zahidah dihaz 16 March 2011, 7:04 am

    saya pun tak faham juga…

    NEW ENTRY: Eminem or Rappers

    Reply
  • Eyriqazz 16 March 2011, 11:36 am

    #@xiM : samalah kita..

    #Abuya Hayat:ohh,thanks bro..barula faham skit2..

    #Ayuni: u mean another butt which is mouth?

    #far_east ;hik3…

    #lynn angel :tuhla kan?kena fahami betoi2 ni

    Reply
  • Eyriqazz 16 March 2011, 11:38 am

    #Miza Yusof:umm..cuba nak fahami ni..

    #MamaYatie :yiezaa..jgn merokok….ingatlah orang tersayang..

    #Nur Hanani :hik3..samalah kita..

    #cikpia:ahakss..

    #makdara TERdiva:hak3..larikk2..mDT dah fikir lain..

    #zahidah dihaz:kena buat kelas ni kan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »