≡ Menu
Nice Butts Don’t COme From Cigarettes

Umm, i still don’t get it, anyone can explain to me this quote?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • MamaYatie 16 March 2011, 3:49 am

    hak saya faham, pokok tu cantik sbb ‘butt’ nya..bukan sebab ‘butt’ rokok..(butt=puntung)

    means : jgn merokok
    hehe..agak2 jer la

    Reply
  • cikpia 16 March 2011, 4:35 am

    paham tapi tak mampu memahamkan. he he….

    Reply
  • makdara TERdiva 16 March 2011, 6:35 am

    mcm double meaning jerk..haha!

    Reply
  • @xiM 16 March 2011, 3:03 am

    aku pun tak faham.hahhaa

    Reply
  • Abuya Hayat 16 March 2011, 3:06 am

    puntung rokok translated to cigarette butt.
    sumtimes shortened to just butt…
    nice butts don’t come from cigarette die maksudkan betol2 butt, which r babes or hunks, to whichever ur preference… :)

    Reply
  • Ayuni 16 March 2011, 3:17 am

    hikhik, it has semantically and implicit meaning. Butts in this context is “another” butt and this slogan actually try to tell us about not to smoke cause it’s not cool…

    Reply
  • far_east 16 March 2011, 3:29 am

    ‘butts’ tue kalau translate macam tak der kaitan dengan gambar rokok tue jer…

    Reply
  • lynn angel 16 March 2011, 3:37 am

    nak ckp literally meaning pun xjugak, hmm.. well, me neither.. xpham..

    Reply
  • Miza Yusof 16 March 2011, 3:47 am

    erk, apakah mesej yang cuba disampaikan ?

    Reply
  • Nur Hanani 16 March 2011, 4:03 am

    Saya pun tak paham apa maksudnya… :(

    Entri Terkini: Workshop Produk Terbaru Lancome di Loreal Malaysia..seronok seehhhh…

    Reply
  • zahidah dihaz 16 March 2011, 7:04 am

    saya pun tak faham juga…

    NEW ENTRY: Eminem or Rappers

    Reply
  • Eyriqazz 16 March 2011, 11:36 am

    #@xiM : samalah kita..

    #Abuya Hayat:ohh,thanks bro..barula faham skit2..

    #Ayuni: u mean another butt which is mouth?

    #far_east ;hik3…

    #lynn angel :tuhla kan?kena fahami betoi2 ni

    Reply
  • Eyriqazz 16 March 2011, 11:38 am

    #Miza Yusof:umm..cuba nak fahami ni..

    #MamaYatie :yiezaa..jgn merokok….ingatlah orang tersayang..

    #Nur Hanani :hik3..samalah kita..

    #cikpia:ahakss..

    #makdara TERdiva:hak3..larikk2..mDT dah fikir lain..

    #zahidah dihaz:kena buat kelas ni kan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »