My Honeymoon Dessert, Kota Damansara

Weekend lepas, sempat terjah My Honeymoon Dessert, Kota Damansara dan redeem voucher yang dibeli dari Milkadeal
C4 Summer

Ini wifey order. Sempatlah try..Boleh tahan juga rasanya.
Ais + Buah-buahan

Like : Buah-buahan..Yey, a little bit healthy kan?
Don’t Like : Ais nya keras sangat. Tak macam ABC yang biasa. 
Mango Pudding

Wifey order, wife cakap boleh la tahan juga.
Mango Glutinous Roll

Saya memang suka mangga. Umm, dah terbiasa dengan manis, so bila kurang manis, faham-fahamla..Hik3…

Dah habis barula kasi Alisya. Tak elok kasi makanan camni selalu kat Alisya kan?
Suasana di dalam My HoneyMoon Dessert, Kota Damansara..Santai
Total untuk 4 desert, RM43. SO, kiranya bayar RM je la.Coz ada voucher RM20 pay RM10 beli di Milkadeal
Comel je kan 

Overall inilah feedback dari saya :

1) Rasa boleh tahan. Saya suka part buah-buahan but in term of taste, belum menepati citarasa saya sepenuhnya.
2) Harga rasanya a little bit mahal for desserts.RM40+ I can get a good meal for both of us..
3) Layanan bagus. Siap ada kertas untuk kasi feedback. Keep it up. 

Apapun, lain padang, lain belalang kan?Citarasa berbeza-beza.

P/s : Umm, teringin pula rasa nak makan Bubur Gandum masakan ibu eyriqazz. Yummy,yummy….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

13 thoughts on “My Honeymoon Dessert, Kota Damansara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.