Menara Taming Sari Melaka

Akhirnya, selepas tiga kali terjah Bandar Melaka, berpeluang juga untuk naik Menara Taming Sari, Melaka. The only menara yang berpusing di Malaysia. Lokasinya tak jauh dari Dataran Pahlawan, memang di dalam bandar Melaka.
Menara Taming Sari, Melaka
Harga tiket : RM10 each untuk dewasa
Isteri tersenyum gembira
Di dalam Menara Taming Sari
Percutian bagus untuk Keluarga. Mengeratkan kemesraan Suami Isteri
Get Ready..Mula naik
Pemandangan dari Atas Menara. Nampak kapal etc…
Memang Cantik Pemandangan dari atas Menara Taming Sari. Adalah rasa gayat skit2..
Selat Melaka tu kan?
Isteri dah mula gayat-gayat…Hik3..
Saujana Mata Memandang
Memang Best
Seronok dapat naik Menara Taming Sari. CUma rasa kejap sangat dia berputar kat atas tu..Tak sempat nak ambil gambar banyak-banyak. Hik3, takperla,nanti datang lagi, boleh naik lagi. Melaka, destinasi wajib kami setiap tahun. Dekat, banyak tempat menarik, dan puas hatii….
 
P/s : Tersentuh hati bila membaca Hikayat Dodol Melaka. Moral of the stories, jangan mudah percayakan orang.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Melaka saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Menara Taming Sari Melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.