Jalan-Jalan di Bandar Melaka

Jalan-Jalan di Bandar Melaka, random pictures yang sempat diambil :

Beca Berhias Melaka..Memang meriah
 
Memang susah nak cari beca berhias camni kan? Rasanya setakatni yang saya jumpa hanya di Bandar Melaka. Satu trip kalau tak jauh dalam RM10 satu beca, kalau perjam dalam RM20-RM50 rasanya. Memang syok jalan-jalan naik beca pusing bandar Melaka.
 
Beca Bang…Hik3,It’s Ok..kami jalan je..Exercise skit
Mantap.Siap ada Pasukan Bandaraya berkuda lagi.Apa taknya, Pelancongan antara Income yang agak masyukk buat Negeri Melaka
Jom Naik Duck Tours. Darat boleh, laut pun boleh terjah.Next time kena try ni

Mahkota Parade. Tak singgah macam tak lengkap la kan?
 
Memang cukup kagum dengan Bandar Melaka. Tempatnya takdelah besar mana, tapi banyak tempat/aktiviti menarik yang boleh dilakukan. Meriah dan berbaloi-baloi…

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Melaka saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Jalan-Jalan di Bandar Melaka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.