IKEA Meatballs Memang Terbaik

Minggu lepas, di hari Earth Hour, kami terjah IKEA lagi. Isteri mengidam nak makan IKEA Meatballs. Sayangkan Isteri turut-turutkan :
IKEA Meatballs Memang Terbaik
Enough Said, One of the best Meatballs in Malaysia
Action Speak for itself..Tengokla begitu ramai orang yang beratur..Especially time weekend

IKEA Meatballs Memang Terbaik dan sedap. Wifey cakap, siap ada seorang kakak ni beli set 10 biji, mungkin teruja kot. Tapi tak habis makan. Umm, tak baik tu, membazir. Tuhla, orang tamak selalu rugi. Saya makan 5 biji ni pun dah rasa kenyang.

Wife cakap dia sukakan sosnya,meatballsnya dan juga Jem Anggurnya. Umm, cakapla suka semua kan senang..Hik3….

P/s : Amcam, jom kita pi terjah IKEA ramai-ramai. Saudara Denaihati mahu belanja. Hik3, just kidding..tapi kalau betul, apa salahnya kan bro?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “IKEA Meatballs Memang Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.