French Macarons Piqa Bakery Memang Sedap

Weekend lepas, on the way pulang dari kenduri kahwin sepupu Isteri, sempatlah pergi Ambil French Macaron dari Piqa Bakery yang dibeli dari Milkadeal . Beli satu kotak jer coz masih was-was dengan Milkadeal ni, so kenalah try dulu kan? . Rm12 for 12 biji @RM1 each, memang berbaloi .

Warna warni, nampak sedap, memang sedap
Packaging pun menarik

Pertemuan diatur di Carrefour Klang

Saya, Isteri, mak mertua, bapa mertua, Adik ipar dan Alisya mencuba dan kami semua memang sukakannya. Memang sedap seperti dikata. Menyesal beli satu je. Milkadeal,  i wanna more this French Macarons. Suggestion mungkin boleh buat delivery di lokasi yang senang pergi  yang berdekatan dengan rumah pembeli i.e. for myself Carrefour Wangsa Maju or shopping complex berdekatan Setapak/Wangsa Maju. 

Oh, Akak yang hantar Macarons ni pun friendly, senang negotiate, dan tidak menghampakan walaupun saya kasi 1 hari notice. Thanks ya Kak..Kak Nomie namanya kan? Hik3, sampai terlupa nak tanya nama teruja nak makan Macarons.

P/s : First time makan Macarons. Nak kena try lagi lepas ni…Korang pernah makan macarons?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

15 thoughts on “French Macarons Piqa Bakery Memang Sedap

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.