Eyriqazz Macam P. Ramlee?

Eyriqazz telah menghadiri kursus Think On Your Feet yang dianjurkan oleh syarikat . Salah satu sesi intro tu, kena pair up kan dan sebutkan “Bila tengok partner anda, anda teringatkan siapa”. My Partner, Indian Guy, and he remind me of Samy Vellu/Sathia. The funniest part, dia kata bila dia lihat eyriqazz, dia teringatkan P. Ramlee. Umm, part mana yang macam P. Ramlee tu? Misai ka? Musykil juga…U really make my day laa, Balan…


Kalau yang ni, memang tak syak lagi la kan? “ Je Jai @ Klon P. Ramlee”

P/s : Asyik-asyik Je Jai…Umm, Boringla…Lepas ni Bean Moreno la pulak…Setuju?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

7 thoughts on “Eyriqazz Macam P. Ramlee?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.