Cupcakes Kitchen Guardian|Yummy,Yummy…

Weekend lepas, sempatla redeem Cupcakes Kitchen Guardian dari Milkadeal . Pi redeem di rumahnya di Jalan Lee Woon, Ampang yang tak jauh dari rumah saya. Pujian buat pemilik Kitchen Guardian kerana senang berurusan dan menepati janji. 
 
4 Cupcakes for RM10. Harga sebenar RM25. Untung beli di Milkadeal
Nampak sedap, agak-agak sedap tak?
Model terbaru Cupcakes Kitchen Guardian..Hik3..just kidding..

Overall, memang puas hati. Memang yummy dan sedap. Menyesal pula beli satu voucher je aritu. Yang paling suka wifey la, Saya sempat makan sebiji, dia makan 3 biji. Hik3, kalau camni ,bolehla order untuk birthday Alisya nanti. Dalam perancangan….
Thanks MilkAdeal, saya memang puas hati dengan deal ni. Nanti-nanti buat laa lagi deal ni ya? Kalau RM25 4 biji rasa cam mahal sangat la kan? RM10 tu, ok…Hik3, ingat mudah ke nak buat Cupcakes?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Cupcakes Kitchen Guardian|Yummy,Yummy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.