Aksi Basah di Sunway Lagoon

Ahad lepas, saya bawakan Isteri dan Alisya ke Sunway Lagoon. Redeem tiket menang MySelangorStory last year. Ini kali pertama Alisya di Sunway Lagoon.
 
Serba Pink Alisya
Basah-Basah di Sunway Lagoon
Papa, Sejukkk….(Aksi taknak bergambar)
Aksi Melawan Ombak
Boleh tahan ramai juga yang datang berkunjung..
Suka tengok Air terjun buatan sendiri ni
Bungy Jumping, ada berani?
Santai, Sejuk dan Bestt…
 
Nasib baik ada Sony TX5, so bolehla ambil gambar berbasah-basahan pun. Tapi tetap berhati-hati coz walaupun ianya kalis air, kalau tutup tak kemas, masuk air, still boleh rosak juga kamera itu.
 
Dah ada simulasi Papan Luncur
 
Overall, memang puas hati. Syok dan best . Walaupun dapat All rider, tak sempat nak terjah semua tempat ditambah, almaklumla terbatas sedikit kan nak terjah semua bila dah ada anak ni. Anyway, I have fun day..Apapun, suggestion for Sunway Lagoon, hope u can lower the ticket prize. It is too expensive for normal people like me. Once a year bolehla…
 
Seronok dan kepenatan Alisya :
 

Tertidur lepas mandi manda…Umm, Like mother like daughter…
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Selangor, saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan dan kadang-kadang boleh dapat hotel yang sudah full book kalau call, tapi masih available di website ini.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

20 thoughts on “Aksi Basah di Sunway Lagoon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.