≡ Menu
Balik kampung di Kelantan, sempat terjah Restoran Nasi Ulam Cikgu, Kota Bharu. Namun, sampai agak lewat, pukul 130 petang, jadi dah banyak lauk yang habis :
 
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan008 
Lauk kami order, 3 dewasa, 2 kanak-kanak, 1 bayi (alisya)
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan007
Anak buahku tak sabar mahukan Air Bandung Selasih
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan003
Ulam-ulaman satu kemestian
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan005
Ikan Patin dan Ikan Keli antara menu regular di sini. Sedap…
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan002
Berduyun-duyun pelanggan yang datang
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan001
Memang ramai dan penuh selalu. Ni datang time bukan cuti sekolah di Kelantan
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan009
Suasananya pun santai
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan011
Jom menjamu selera
 
Restoran Nasi Ulam Cikgu Kota Bharu Kelantan010
Anugerah Kedai Pilihan Pengguna 2006/2009

Memang puas hati, sedap, harga pun berpatutan. Cuba teka berapa semua?RM40? RM30? Nah, RM24 sahaja. Kalau nak singgah di sini, disyorkan datang dalam pukul 12-1petang. Memang selalu penuh orang. Puas hati dan sebelum pulang ke KL nanti, InsyaAllah, akan saya singgahi lagi .
 
P/s : Sudah di Terengganu, petang ni mahu terjah Ikan Celup Tepung Pantai Batu Buruk lagi…



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • ♥ manje ♥ 1 February 2011 at 4:16 am

    selamat bercuti cikgu… :) ~

  • Dinda Iva 1 February 2011 at 4:22 am

    RM24 je….biar betul bro….muarah gila…

  • anyss 1 February 2011 at 4:29 am

    Salam,
    Fuhhhhhhh! lama dah tak makan situ…entah kenapa ayaQ liurku meleleh sampai lantai ni?

    Ohhhhh daku menderita dengan semua gambar2 tu….

  • ummiarissa 1 February 2011 at 4:39 am

    ye saya pun nak balik kelate cuti cina ni…

  • arep_lockermonth 1 February 2011 at 4:55 am

    yeayy! cini memang besh! tapi arep x makan ulam pon!hehe :P pernah datang cini buat assignment! terbaik ahh!

  • nur 1 February 2011 at 5:35 am

    GTO
    Lapo lak rasenye..
    Jemput ke:ALL IN ONE

  • Mama Zharfan 1 February 2011 at 6:35 am

    me pernah mkn sekali kat sini :) memang murah+sedap + selesa :)

  • Syima Emi 1 February 2011 at 7:14 am

    pernah mkn kat sini..byk kali gakk.. mmg tempat feberet ni.. kalo pergi hari bekerja time lunch mmg penuh.. ramai gila org…

    restoran ni sebenarnya jadi tarikan pelancong gak ke kelantan.. tempat pon strategik dekat dgn muzium.. so, sape2 g kelate, jgn lupa singgah…hehehe.. saya tlg promote..hihi

  • Myvitrd 1 February 2011 at 7:44 am

    wah kerja makan je ni bro.. balik kl sihat lah badan ni.. hehehe

  • Kancilbiru 1 February 2011 at 4:12 am

    sedapnya…lauk kampung memang menjadi pilihan..

  • Ayuni 1 February 2011 at 4:13 am

    ikan celup tepung batu turuk best, slalu gi situ….

  • nisa 1 February 2011 at 6:09 am

    fuh..ulam2 memang favourite saya lah tu..bestnya kalo dpt makan situ jugak..

  • hazman aka species1980 1 February 2011 at 8:26 am

    whoaaa… freshnya ulam2 tue… tapi memang MURAH giler..!!!

  • tiefazatie 1 February 2011 at 6:48 pm

    ifa xpnh jln2 cni lg nie..hihi..cam best je nie..owh tgoda..

    btw..umah ifa kat batu burok je nie..hihi

  • cikpuanhady 1 February 2011 at 8:50 pm

    huhuhuhu..pernah dgr, tapi kawe tak pernah lagi make kat sini..balik ni nak kena carilah..

    Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

  • penhitam 11 February 2011 at 11:23 am

    emm..rasa lapar plak bila tengok gambar tuh..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing