Rajawali Coffee House Genting Awana

Semasa Percutian di Genting Highlands, isteri beriya-iya ajak dinner di Rajawali Coffee House, Genting Awana. Last time, masa menginap di Genting Awana, isteri begitu sukakan makanan di sini. Walaupun agak mahal, makanannya memang 1st Class, sedap dan menepati citarasa kami.
Rajawali Coffee House, memang santai dan Suasana menawan
Alisya dan Mama tak sabar menanti hidangan
Nasi Bubur Ayam, RM15+
Memang terbaik dan Isteri memang gemarkan sangat-sangat. Antara yang paling sedap pernah dirasanya. Umm, no wonder Isteri ajak datang sini.
Teh Tarik for me, RM5+ including tax
Enough said, the best teh tarik i ever taste. Marvellous dan sedap.
Nasi Goreng Kampung+Sate , RM20+ including tax
 
Memang sedap, memang masakan Chef bertaraf 5 bintang. Alisya pun sukakannya. Overall, memang puas hati sangat walaupun harga sedikit mahal. Kualitinya memang terbaik .Actually, saya tak bayar pun. Guna Genting World Card yang dah ada RM100 didalamnya yang diperolehi masa MySelangorStory 2010.
Sambil makan, boleh layan persembahan. Not bad nyanyiannya. Merdu juga
Di depan Rajawali Coffee House, Genting Awana
Tak dapat menginap di Genting Awana Hotel, ambil gambar kenangan pun jadi la kan?
Anyway, Jika ingin menempah hotel di Genting Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Rajawali Coffee House Genting Awana

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.