Pusat Rawatan Cinta|Untuk Orang yang Bercinta ke?

Pusat Rawatan Cinta, namanya cukup Catchy.Umm, rawatan untuk orang yang tengah bercinta ke? Curious, saya pun terjahla lebih dekat untuk mengetahuinya ketika di Giant Kota Bharu :


Pusat rawatan Cinta, ehh, kenapa semua perempuan?
Oh, rawatan secara tradiosional rupanya

Refleksi kaki,bekam, bekam resdung, akupuntur dan resdung antara rawatan yang ditawarkan. Saya memang penggemar refleksi kaki. Singgah di Giant Kuala Terengganu, ada juga Pusat Rawatan Cinta ini.

Teringin nak mencuba buat Bekam tapi takuttt…Ok ke ┬áberbekam ni ya? Kat KL any place yang boleh disuggestkan untuk buat rawatan Bekam terbaik? Rakan seofis ada yang pernah buat ,tapi di Rawang, katanya lepas buat rasa ringan kepala dan segar je badan, betulke?

P/s : Oh, kalau yang ada masalah cinta, boleh la merujuk kepada Saudara Melromeo dan juga Bean Moreno.Mereka memang terror bak2 Cintan Cintun ni. Kalau mahu memikat gadis cantik+ada wang yang banyak tapi belum cukup ilmu di dada, bolehla merujuk kepada Saudara Je JAI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Pusat Rawatan Cinta|Untuk Orang yang Bercinta ke?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.