Nyam,Nyam….Yummy, Yummy…

Nyam,Nyam, Yummy2 tak?

Coklat dan Menggelikan
Kotornya

Sebelum ni saya pernah keluarkan satu entry bertajuk Bersihkah Air Yang Kita Minum? . Selepas lebih setahun, ianya masih sama. Tak sampai 1 bulan sudah kotor giler . Itulah air di Kota Raya KL ni. No wonder sekarang ni pelbagai penyakit yang timbul. Salah satu puncanya dari pemakanan/minuman kita kan?

Saya sudah tukar Water Filter Candle nya…Setahun sekali katanya

Oh, Saya bukan nak promote Bio Aura Hai O. Banyak lagi produk yang lebih bagus dan lebih berkualiti di luar sana. Yang mahu saya tekankan adalah, belilah water filter di rumah mengikut kemampuan anda. Sanggupkah anda lihat anak-anak minum air yang kotor? Natijahnya, effect kepada kesihatan mereka dan diri sendiri juga. Kos perubatan sekarang ni bukannya murah.

Tertanya-tanya juga, kenapa di Malaysia tidak dapat menyediakan air paip yang bersih? Masa belajar di UK, air paipnya siap dah boleh minum terus. Tak perlu water filter etc ni.

P/s : Bil Air dan elektrik almost beberapa tahun mahu dinaikkan, tapi adakah kualiti yang terbaik diberikan?Apa kata anda? Di manakah hak pengguna kita dijaga?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Nyam,Nyam….Yummy, Yummy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.