Nasi Goreng Serai Ayam Goreng|Small Contest

Lebih dari 50 komen diterima untuk entry Cuba Teka Nama Makanan Ini namun tiada seorang pun yang dapat menjawab dengan tepat. Jadi, inilah jawapannya :


Nasi Goreng Serai Ayam Goreng

First time saya try di Food Court Jusco Wangsa Maju. Yerla, tengok ramai orang order, teruja la order sekali.Well, sedap dan saya sukakannya.Alisya pun sama. Tidak terlalu pedas, tidak terlalu berminyak ,rasanya pun kena dengan selera saya. 

So, oleh kerana tiada jawapan yang tepat, jadi hadiah Misteri Gift+RM10 ,so untuk merebut hadiah itu, saya createkan New Small Contest :

1) Komen di entry Experience Fiesta, Experience Hollywood Contest 2011 . Pengomen terbaik/constructive komen entry itu akan memenangi Misteri Gift+RM10. Based on current komen, Mat Joe tengah mendahului.

Takkan satu hadiah je Eyriqazz? Okla,apa salahnya berkongsi-kongsi rezeki kan? Another 3 pengomen terbaik yang lain akan turut memenangi RM10 or 10 GTO Pointz. Whichever u choose.

P/s : Jom terjah Jusco pekena Nasi Goreng Serai Ayam Goreng…..

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Nasi Goreng Serai Ayam Goreng|Small Contest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.