Milo Fuze Jam-Packed Contest|Hadiah Yang Cukup Menggiurkan Hati

48 Hours Sponsored Post. Scroll Down for latest entry.

Milo Fuze nama diberi

Rasanya sedap, kegemaran hati
Contest menarik muncul kali ini
Hadiah bernilai lebih RM40 ribu untuk dimenangi


Milo Fuze Jam-Packed Contest, jom terjahi : Facebook Milo Fuze Jam-Packed Contest 

Great Contest dari Milo Fuze. Hanya main games ala-ala susun Brick dan berpeluang memenangi hadiah lumayan antaranya Mac Book Air 11 Inch, IPhone 4, IPAD dan pelbagai lagi.Mudah aja, meh Eyriqazz tolong explainkan caranya :

1) Of Course kena Like that Milo Fuze Facebook Page .Lepas dah Like bolehla Join Contestnya.Klik Join Now seperti di gambar pertama. Then Start Now

 2) Tag sepuluh rakan anda dan klik submit. Sharing is Caring ,manatau dengan tag anda mereka join dan menang hadiah?
3) Yieza, Games bermula. Ada 3 Level untuk anda lepasi. Minimum point yang melayakkan anda untuk memenangi hadiah adalah 1,000 Point + POP Codes ( I will explain later)
4) So, susunla brick itu. Camni la lebih kurang, susun-susun sampai muat semua dalam masa yang ditetapkan(kurang 1 minit )


My First Try ….Fail…Hik3,takpe2..cuba lagi..
 Next try, lepas dua level dan 3300 point fo me. Alah, i know u can do better…Lepas syarat untuk memenangi hadiah

5) Select Possible hadiah anda ( kena ada POP@Proof of Purchase juga untuk melayakkan memenangi hadiah)

Stages yang perlu dilalui sebelum memenangi Hadan juga syarat-syaratnya sebelum layak memenagi hadiah . Simple said, Ada 3 stages dan ada 2 kategori. Kategori Grand Prize dan Kategori Markah Terbanyak

6) Untuk kategori Grand Prize perlukan POP (Proof of Purchase Milo Fuze product ). Bolehla rujuk kepada Term & COndition kembali.

Ini salah satu contohnya. Oh, i need 6 more POP, kena pergi membeli produk Milo lagi ni. Hik3, A Small Investment for a bigger reward. Kalau tak menangpun ,saya memang guna pun produk tu.
Jangan Lupa simpan bukti (i.e. plastik packagingtu). Manatau kot-kot menang.

Mudah je kan? Kata orang tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia main games serta menggunakan produk Milo Fuze pun boleh menang hadiah lumayan? Gonna get my next 6 POP untuk melayakkan menang hadiah paling best ni ( Macbook Air 11 Inch idamanku)
Sambil Main Games, pekena Milo Tabur or Milo Fuze Ais Best jugak kan?
Action is better than word, tengokla keterujaan Mohd Zaid memenangi IPhone 3G tahun lepas sempena Jam-Packed Milo Fuze Contest 2010 ( Contest Gambar timetu) ( Credit Picture to MohdZaid )


Psst, tak menang Mac Book Air, dapat menang IPhone 4 pun jadi kan?

Jadi apa tunggu lagi? Jom sama-sama join Contest INI . Usaha tangga kejayaan, kalau MohdZaid boleh menang hadiah lumayan, kita pun boleh juga kan?

Milo Fuze Jam-Packed Contest hadiah menarik sekali
Teruja hati, peluang yang ada di depan mata kini
Syarat dan caranya mudah untuk memenangi
Jom Sama-Sama Joini di SINI

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

37 thoughts on “Milo Fuze Jam-Packed Contest|Hadiah Yang Cukup Menggiurkan Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.