Jodoh Kita Tak Panjang|Selamat Tinggal Sayang

Berat bahu yang memandang, berat lagi bahu yang memikul. Apakan daya, Jodoh Kita Tak Panjang. Sedih dan sukar diucapkan dengan kata-kata. Bukan perpisahan ini yang ku pinta selepas kegembiraan yang kita bina. Apakah salahku sayang? Kenapa Ini terjadi ?


Selamat Tinggal Sayang

Psst, bukan yang baju Pink tu tapi yang warna oren tu. Berpisah jua kita akhirnya. Walaupun untuk tempoh yang sementara, kami gembira dan seronok bersamamu. Alisya pun sama [ Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang ]

Apapun, kata pepatah, “Kalau ada Jodoh tak ke mana kan? “. Hanya masa yang akan menentukan. When I already “Feel the Difference” dikau tinggalkan aku.

P/s : Jodoh pertemuan di tangan Tuhan. “Kadang2 Allah sembunyikan matahari.. Dia datangkan petir Dan kilat.. Kita menangis Dan tertanya-tanya, Kemana hilangnya sinar.. Rupa2nya.. Allah nak hadiahkan Kita pelangi..” Salam Maulidur Rasul 1432H daRI Eyriqazz sekeluarga.

Klik Like Kalau Suka entry ini….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

24 thoughts on “Jodoh Kita Tak Panjang|Selamat Tinggal Sayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.