Jodoh Hanis Zalikha


Siapakah Jodoh Hanis Zalikha?

Adakah dengan Nabil Aizat Abdul Rahman? -Credit Picture Here

Oh, jejaka di luar sana masih ada peluang, Nabil menafikan hubungan mereka :
Nabil Aizat Abdul Rahmanย said…

haha..lawak nama kena mention kat sini..kitorunk kawan baek je…xde makna nak gossip2.. (Entry Ini )


Jodoh Hanis Zalikha dengan siapa ya?

Umm, Okla…Inilah tilikan Pak Nujum Eyriqazz, rasanya Hanis Zalikha bakal bertemu Jodoh :


Menjadi Menantu Kak Ina KL

Hik3, sekadar bergurau. Selingan di Hari Jumaat, besok kan Cuti. Apapun, kalau menjadi kenyataan, apa salahnya kan Kak Ina? Bolehla Kak Ina KL buka kilang menjual Cookies join venture dengan bakal Besan @ Nani Rostam ,tak gitu?

P/s : Jodoh pertemuan di tangan Tuhan. Kalau dah jodoh, jika masa zaman sekolah dulu boleh dikira berapa kali bertegur sapa, tiada yang menduga,akhirnya ke jinjang pelamin juga ( My Story, My Love, My Wife)๏ปฟ

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “Jodoh Hanis Zalikha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.