Isteri dan Fridge Magnet

Isteri dan Fridge Magnet, tidak dapat dipisahkan. Kalau pergi bercuti, inilah antara benda pertama yang dicarinya. Katanya sebagai kenangan pernah singgah di situ. Umm, di peti sejuk tu, mostly tempat yang kami pernah pergi, some hadiah/ole-ole dari rakan-rakan.
Umm, wondering, nanti kalau dah penuh ditampal dengan fridge magnet tu, nak letak mana lagi ya? Beli satu peti sejuk lagi ke? Hik3, satu cukupla, bebanyak buat apa kan?
P/s : Korang pula suka kumpul apa? Setem,T-Shirt, Keychain, or…?

Comments

  1. e.l.i.s.s.m.i.e says

    sama lah :) kalo dah penuh, iman kena belikan tempat utk letak fm tu..ada tau..

    me suka jugak kumpul fm, keychain dan tisu yang me dpt dari restoren/hotel/gerai/katering..janji ada cop kat tisu tu la..

  2. Eza Ridzwan says

    agak dah penoh pintu fridge tuh, pe kata bak mai sini sket..
    kasi souvenir kat kengkawan plak..
    sy pon suka benorrrr dgn FM nie..
    peti aih kecik!
    tapi nak gak tepek!
    ihik!ihik!ihik!!!

  3. AYW says

    ehh kita pun ada magnet DiGi :) sama lah, rynna pun suka kumpul magnet, kalo teman2 pegi bercuti rina mesti pow suh beli magnet as souvenir, magnet pun dah ckup happy,

  4. ummiarissa says

    dulu rajin gak kumpul magnet kat fridge ni,,,tapi dek kerana ramai anak…ntah hilang mana dah…sekarang ni kumpul cenderahati yang dibawa balik dari rumah kenduri kawen je…itu pun banyak dah hilang dan pecah…dah tak tau nak kumpul apa lagi…

  5. Mama Zharfan says

    kena beli magnetic board khas agar tak bg fridge nampak messy 😉
    kirim salam kat ur wife–nak FM dari UK tak 😉

  6. says

    haha kalau penuh, bro bleh g tempah papan besi ke apa utk letak magnet2 tuh,like my mom. memang da penuh kat rumah, tapi skang besambung pulak kat restaurant beliau :)

  7. says

    #Saza Infineez :hik3,sure banyak koleksi kasut u kan?kawan u pun kreatif…

    #e.l.i.s.s.m.i.e:oh, ada jual ke?aduhai,lepas ni mesti wifey suruh belikan…

    #Miza Yusof:hik3,dulu2 pun suka kumpul setem…..

    # aMy:adussh,kalau wifey minta belikan restoran,masak sayani..hik3…

  8. says

    #CikLilyPutih;dah penuh?bolehla sedekah2kan kat kami..hik3..

    #Kancilbiru :oh,adake ?nak2…

    #Eza Ridzwan :hik3,the more the merrier..oh lepas ni kalau pergi bercuti kena beli lebih la fridge magnet ni..boleh buat give away…

    #Jiji-Fify :jadi peta dunia?hik3..good luck…

  9. says

    #suffer8zine :dah banyak ke duit den kumpul?

    #Myvitrd:hik3,most women camtu kot bro?

    #Dinda Iva:hik3,good idea..

    #cikpia:umm,most of women favourite kot.?

  10. says

    #AYW :hik3,samalah..suruh belikan utk wifey..lama3 bila nampak banyak3,cantik la pula…

    #ummiarissa :hik3,skangpun alisya asyik nak cabutje..nasib baik tinggi…nanti bila dah sampai ke bawah,taktaula camne…

    #Mama Zharfan:kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan…

    #::EIDA:: :hik3..same hobby..

  11. MiSsZ says

    First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

    Wife minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
    http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

    4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik.. So boleh beli banyak2 untuk anak dan isteri.. Bila anak2 ada sorang satu, 2, atau 3.. tentu dia tak usik mama dia punyer.. hehe..

    Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada… Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang…Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

    Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing