Isteri dan Fridge Magnet

by eyriqazz on 22 February 2011

in family

Isteri dan Fridge Magnet, tidak dapat dipisahkan. Kalau pergi bercuti, inilah antara benda pertama yang dicarinya. Katanya sebagai kenangan pernah singgah di situ. Umm, di peti sejuk tu, mostly tempat yang kami pernah pergi, some hadiah/ole-ole dari rakan-rakan.
Umm, wondering, nanti kalau dah penuh ditampal dengan fridge magnet tu, nak letak mana lagi ya? Beli satu peti sejuk lagi ke? Hik3, satu cukupla, bebanyak buat apa kan?
P/s : Korang pula suka kumpul apa? Setem,T-Shirt, Keychain, or…?
  • Saza Infineez 22 February 2011 at 7:37 am

    suke kumpul kasot!Tapi saye ade kawan hobinye kumpul pengikat plastik roti gardiner tu..bila banyak2 letak kat wayar mouse lappy die..nampak cantik jgk..Hehehehe

  • e.l.i.s.s.m.i.e 22 February 2011 at 7:39 am

    sama lah :) kalo dah penuh, iman kena belikan tempat utk letak fm tu..ada tau..

    me suka jugak kumpul fm, keychain dan tisu yang me dpt dari restoren/hotel/gerai/katering..janji ada cop kat tisu tu la..

  • Miza Yusof 22 February 2011 at 7:40 am

    miza suka kumpul setem tapi bukanla pengumpul setem yang tegar. hehe :) FM pun suka jugak tapi biasa-biasa saja.

    masa kecik-kecik suka kumpul sticker. hehehe

  • aMy 22 February 2011 at 7:51 am

    haha kalau penuh, bro bleh g tempah papan besi ke apa utk letak magnet2 tuh,like my mom. memang da penuh kat rumah, tapi skang besambung pulak kat restaurant beliau :)

  • CikLilyPutih 22 February 2011 at 7:54 am

    pintu fridge umah aku dah penuh dah dgn FM nie, skrg nie dah sampai yg side tepi plak. suka jugak collect coz cantik2 tau

  • Kancilbiru 22 February 2011 at 7:54 am

    oh suka FM rupanya wife ko..ha nanti aku kasi UiTM punya..hehehe..

    aku suka kumpul bag yang isi goodies bag…

  • Eza Ridzwan 22 February 2011 at 7:58 am

    agak dah penoh pintu fridge tuh, pe kata bak mai sini sket..
    kasi souvenir kat kengkawan plak..
    sy pon suka benorrrr dgn FM nie..
    peti aih kecik!
    tapi nak gak tepek!
    ihik!ihik!ihik!!!

  • Jiji-Fify 22 February 2011 at 7:58 am

    oh suka gak kumpul benda alah ni. Nak complete kan sampai jd peta dunia! ;P Saat Aku Kau Pilih

  • suffer8zine 22 February 2011 at 8:06 am

    den suka kumpul duit :P

    Terkini : 10 Jambatan Terpanjang Di Dunia

  • Myvitrd 22 February 2011 at 8:52 am

    samalah dekat umah pon wife sama juga.. suka kumpul benda2 ni..

  • Dinda Iva 22 February 2011 at 9:02 am

    boleh beli papan notis yg bermagnet…tepek je kasi penuh..hehehehe

  • cikpia 22 February 2011 at 9:06 am

    keychains are my fav!!!!

  • AYW 22 February 2011 at 10:03 am

    ehh kita pun ada magnet DiGi :) sama lah, rynna pun suka kumpul magnet, kalo teman2 pegi bercuti rina mesti pow suh beli magnet as souvenir, magnet pun dah ckup happy,

  • ummiarissa 22 February 2011 at 11:30 am

    dulu rajin gak kumpul magnet kat fridge ni,,,tapi dek kerana ramai anak…ntah hilang mana dah…sekarang ni kumpul cenderahati yang dibawa balik dari rumah kenduri kawen je…itu pun banyak dah hilang dan pecah…dah tak tau nak kumpul apa lagi…

  • Mama Zharfan 22 February 2011 at 12:48 pm

    kena beli magnetic board khas agar tak bg fridge nampak messy ;)
    kirim salam kat ur wife–nak FM dari UK tak ;)

  • ::EIDA:: 23 February 2011 at 1:06 am

    Same hobi cm Eida lah !! =)

  • Eyriqazz 23 February 2011 at 5:59 am

    #Saza Infineez :hik3,sure banyak koleksi kasut u kan?kawan u pun kreatif…

    #e.l.i.s.s.m.i.e:oh, ada jual ke?aduhai,lepas ni mesti wifey suruh belikan…

    #Miza Yusof:hik3,dulu2 pun suka kumpul setem…..

    # aMy:adussh,kalau wifey minta belikan restoran,masak sayani..hik3…

  • Eyriqazz 23 February 2011 at 6:00 am

    #CikLilyPutih;dah penuh?bolehla sedekah2kan kat kami..hik3..

    #Kancilbiru :oh,adake ?nak2…

    #Eza Ridzwan :hik3,the more the merrier..oh lepas ni kalau pergi bercuti kena beli lebih la fridge magnet ni..boleh buat give away…

    #Jiji-Fify :jadi peta dunia?hik3..good luck…

  • Eyriqazz 23 February 2011 at 6:03 am

    #suffer8zine :dah banyak ke duit den kumpul?

    #Myvitrd:hik3,most women camtu kot bro?

    #Dinda Iva:hik3,good idea..

    #cikpia:umm,most of women favourite kot.?

  • Eyriqazz 23 February 2011 at 6:04 am

    #AYW :hik3,samalah..suruh belikan utk wifey..lama3 bila nampak banyak3,cantik la pula…

    #ummiarissa :hik3,skangpun alisya asyik nak cabutje..nasib baik tinggi…nanti bila dah sampai ke bawah,taktaula camne…

    #Mama Zharfan:kecil tapak tangan,nyiru saya tadahkan…

    #::EIDA:: :hik3..same hobby..

  • MiSsZ 27 May 2011 at 1:06 am

    First time datang sini..Tadi missz search kat google tentang orang yg minat kumpul FM.

    Wife minat kumpul FM, kan? So, kena tengok kat sini:
    http://misszgardenlittleshop.blogspot.com/

    4 FM hanya RM10!!! Murah dan cantik.. So boleh beli banyak2 untuk anak dan isteri.. Bila anak2 ada sorang satu, 2, atau 3.. tentu dia tak usik mama dia punyer.. hehe..

    Selain FM, keychain and tempat gantung kat hp n kereta pun ada… Belilah untuk dirisendiri atau untuk dihadiahkan kepada yang tersayang…Mesti diorang happy, sebab semua kat little shop MiSsZ ni, comei2 belaka..

    Jenguk tau little shop MiSsZ!! Thanks!!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: