Hotel Seri Malaysia Genting Highlands

Percutian di Colmar Tropicale,Bukit Tinggi dan Genting Highlands, kami membuat keputusan untuk menginap di Hotel Seri Malaysia Genting Highlands. Reason being, wifey memang sukakan menginap di sini + harganya pun within our budget  (thanks to Income berblogging) :
Hotel Seri Malaysia Genting Highlands
Reception/Cashier Area
Jenis dan Harga Bilik. Kami datang time peak,yang tak penuh 2 katil single @RM220. Dapat gov Diskaun RM20, jadi RM200 saja .Breakfast for 2 are included
Suasaana dalam bilik. Just nice
Papa, Kartun,kartun
Alisya Santai
Hotel Seri Malaysia Genting Highlands
No.11 Block 2, Jalan Jati 1, Goh Tong Jaya, Genting Highlands 69000, Malaysia

E-mail : hsmgen@yahoo.com

Phone No : 03-61002525
Overall feedback, saya suka menginap di sini. Nice, perkhidmatan memuaskan, mesra dan selesa. Cuma perlu diperbaiki , lampu utama di bilik perlu disediakan , jadi tidaklah muram sangat suasana di dalam bilik .Rating saya , 7.5/10 untuk Hotel Seri Malaysia Genting Highlands ini.

Anyway, Jika ingin menempah hotel di Genting Highlands saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Hotel Seri Malaysia Genting Highlands

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.