≡ Menu
Memang Hantu Jagung betulla, pantang pergi mana-mana, ternampak jagung mesti nak suruh Papanya belikan. Tak kirala Jagung Cup ke, Jagung Rebus or Jagung Bakar, asalkan jagung. Takpela, better dari dia hantu Jajang dan makanan ringan kan?

P/s : Mana tak hantu Jagungnya. Masa Mama nya pregnant, time Papa nak pi Pasar Malam, jagung wajib kena beli. Umm, Like Mother, Like Daughter….



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • eykameow 25 February 2011 at 7:48 am

    eee makin comel !
    grr geram jeee.
    huhuhu xpela kalau dah hantu jagung.
    eyka ni hantu laksa! :P

  • Afra Yuri 25 February 2011 at 8:13 am

    heeeee comel laaa alisya!!!

  • Mama Zharfan 25 February 2011 at 8:16 am

    my kids pun suka jagung–me & hubby pun suka gak :)
    ada ker org tak suka jagung ;)

  • Ezal R 25 February 2011 at 8:17 am

    jagung xpa, jgn kopok sudah.. kopok skng ni byk bhn kimia

  • Dinda Iva 25 February 2011 at 9:24 am

    hehehe..nasib baik hantu jagung…sedap jugak…murah pon murah..senang nak dapat pon…hehehehe

  • Liza 25 February 2011 at 7:57 am

    Hantu jajang tu apa?

    Bila GTO nak komen blog ana pulak? hihi..

  • zahidah dihaz 25 February 2011 at 8:11 am

    sedapnya jagung….

    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

  • Pensil Magik 25 February 2011 at 8:37 am

    hehhee.. takpe mana tau nanti boleh buat bisness jagung bila dah besar…. she is so cute with the jagung.. :D

  • nisa 25 February 2011 at 10:44 am

    Hehe..memang comel, haiqal pun suka jagung tp pastu bila dia biak..heheh..sebiji sebuntat ada balik dlm po po dia …hehehe

  • yangbaik 26 February 2011 at 6:30 am

    kami satu family suka jagung… jangan lepas makan jagung jadik hantu sudah la… hehehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing