≡ Menu
Memang Hantu Jagung betulla, pantang pergi mana-mana, ternampak jagung mesti nak suruh Papanya belikan. Tak kirala Jagung Cup ke, Jagung Rebus or Jagung Bakar, asalkan jagung. Takpela, better dari dia hantu Jajang dan makanan ringan kan?

P/s : Mana tak hantu Jagungnya. Masa Mama nya pregnant, time Papa nak pi Pasar Malam, jagung wajib kena beli. Umm, Like Mother, Like Daughter….



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • eykameow 25 February 2011, 7:48 am

    eee makin comel !
    grr geram jeee.
    huhuhu xpela kalau dah hantu jagung.
    eyka ni hantu laksa! :P

    Reply
  • Afra Yuri 25 February 2011, 8:13 am

    heeeee comel laaa alisya!!!

    Reply
  • Mama Zharfan 25 February 2011, 8:16 am

    my kids pun suka jagung–me & hubby pun suka gak :)
    ada ker org tak suka jagung ;)

    Reply
  • Ezal R 25 February 2011, 8:17 am

    jagung xpa, jgn kopok sudah.. kopok skng ni byk bhn kimia

    Reply
  • Dinda Iva 25 February 2011, 9:24 am

    hehehe..nasib baik hantu jagung…sedap jugak…murah pon murah..senang nak dapat pon…hehehehe

    Reply
  • Liza 25 February 2011, 7:57 am

    Hantu jajang tu apa?

    Bila GTO nak komen blog ana pulak? hihi..

    Reply
  • zahidah dihaz 25 February 2011, 8:11 am

    sedapnya jagung….

    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

    Reply
  • Pensil Magik 25 February 2011, 8:37 am

    hehhee.. takpe mana tau nanti boleh buat bisness jagung bila dah besar…. she is so cute with the jagung.. :D

    Reply
  • nisa 25 February 2011, 10:44 am

    Hehe..memang comel, haiqal pun suka jagung tp pastu bila dia biak..heheh..sebiji sebuntat ada balik dlm po po dia …hehehe

    Reply
  • yangbaik 26 February 2011, 6:30 am

    kami satu family suka jagung… jangan lepas makan jagung jadik hantu sudah la… hehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »