≡ Menu
Memang Hantu Jagung betulla, pantang pergi mana-mana, ternampak jagung mesti nak suruh Papanya belikan. Tak kirala Jagung Cup ke, Jagung Rebus or Jagung Bakar, asalkan jagung. Takpela, better dari dia hantu Jajang dan makanan ringan kan?

P/s : Mana tak hantu Jagungnya. Masa Mama nya pregnant, time Papa nak pi Pasar Malam, jagung wajib kena beli. Umm, Like Mother, Like Daughter….

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • eykameow 25 February 2011, 7:48 am

    eee makin comel !
    grr geram jeee.
    huhuhu xpela kalau dah hantu jagung.
    eyka ni hantu laksa! :P

    Reply
  • Liza 25 February 2011, 7:57 am

    Hantu jajang tu apa?

    Bila GTO nak komen blog ana pulak? hihi..

    Reply
  • zahidah dihaz 25 February 2011, 8:11 am

    sedapnya jagung….

    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

    Reply
  • Afra Yuri 25 February 2011, 8:13 am

    heeeee comel laaa alisya!!!

    Reply
  • Mama Zharfan 25 February 2011, 8:16 am

    my kids pun suka jagung–me & hubby pun suka gak :)
    ada ker org tak suka jagung ;)

    Reply
  • Ezal R 25 February 2011, 8:17 am

    jagung xpa, jgn kopok sudah.. kopok skng ni byk bhn kimia

    Reply
  • Pensil Magik 25 February 2011, 8:37 am

    hehhee.. takpe mana tau nanti boleh buat bisness jagung bila dah besar…. she is so cute with the jagung.. :D

    Reply
  • Dinda Iva 25 February 2011, 9:24 am

    hehehe..nasib baik hantu jagung…sedap jugak…murah pon murah..senang nak dapat pon…hehehehe

    Reply
  • nisa 25 February 2011, 10:44 am

    Hehe..memang comel, haiqal pun suka jagung tp pastu bila dia biak..heheh..sebiji sebuntat ada balik dlm po po dia …hehehe

    Reply
  • yangbaik 26 February 2011, 6:30 am

    kami satu family suka jagung… jangan lepas makan jagung jadik hantu sudah la… hehehe

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »