Hantu Jagung

by eyriqazz on 25 February 2011

in Alisya, family

Memang Hantu Jagung betulla, pantang pergi mana-mana, ternampak jagung mesti nak suruh Papanya belikan. Tak kirala Jagung Cup ke, Jagung Rebus or Jagung Bakar, asalkan jagung. Takpela, better dari dia hantu Jajang dan makanan ringan kan?

P/s : Mana tak hantu Jagungnya. Masa Mama nya pregnant, time Papa nak pi Pasar Malam, jagung wajib kena beli. Umm, Like Mother, Like Daughter….
  • eykameow 25 February 2011 at 7:48 am

    eee makin comel !
    grr geram jeee.
    huhuhu xpela kalau dah hantu jagung.
    eyka ni hantu laksa! :P

  • Liza 25 February 2011 at 7:57 am

    Hantu jajang tu apa?

    Bila GTO nak komen blog ana pulak? hihi..

  • zahidah dihaz 25 February 2011 at 8:11 am

    sedapnya jagung….

    New Entry: Semakin berusia semakin bernilai

  • Afra Yuri 25 February 2011 at 8:13 am

    heeeee comel laaa alisya!!!

  • Mama Zharfan 25 February 2011 at 8:16 am

    my kids pun suka jagung–me & hubby pun suka gak :)
    ada ker org tak suka jagung ;)

  • Ezal R 25 February 2011 at 8:17 am

    jagung xpa, jgn kopok sudah.. kopok skng ni byk bhn kimia

  • Pensil Magik 25 February 2011 at 8:37 am

    hehhee.. takpe mana tau nanti boleh buat bisness jagung bila dah besar…. she is so cute with the jagung.. :D

  • Dinda Iva 25 February 2011 at 9:24 am

    hehehe..nasib baik hantu jagung…sedap jugak…murah pon murah..senang nak dapat pon…hehehehe

  • nisa 25 February 2011 at 10:44 am

    Hehe..memang comel, haiqal pun suka jagung tp pastu bila dia biak..heheh..sebiji sebuntat ada balik dlm po po dia …hehehe

  • yangbaik 26 February 2011 at 6:30 am

    kami satu family suka jagung… jangan lepas makan jagung jadik hantu sudah la… hehehe

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: