Genting Highlands di Waktu Malam

Selepas kami terjahi Colmar Tropicale, ambil keputusan untuk menginap di Hotel Seri Malaysia Genting Highlands dan menerjah Genting Highlands di waktu malam. First time kami singgah Genting waktu malam :
Di depan Outdoor Theme Park. Sejuk juga di waktu malam
Jalan-Jalan cari Pasal. Gerai-gerai di sini tutup pukul 1 pagi
Teruja betul ALisya tengok permainan di Indoor Theme Park ni
Mood Chinese New Year still going on
One of main stage
Bukan main kusyuk lagi Alisya tengok kanak-kanak main kereta langgar. Nanti dah besar, Papa kasi Alisya naik ya?
Aksi Terlampau Bapa dan Anak…Hik3…Like Father, Like Daughter
Roll A Coin, Make A Wish…Tengok boleh, percaya jangan
Kalau bawa Awek naik perahu ni memang layan jiwang.
Lepak di Starbuck pekena kopi dan kek redeem Point Genting World Card yang diperolehi semasa MySelangorStory 2010
Alisya pun seronok juga…Macam dah biasa je datang..
Entry sebelum ini berkenaan Genting Highlands, bolehla terjahi sini :
Sedikit informasi berkenaan Genting Highlands terjahi waktu malam time weekend :
1) Naik sampai puncak dan parking di atas. Memang susah nak cari parking space yang kosong. Ramai orang datang time ni.
2) Cuaca agak sejuk juga. Takdelah se crowded di waktu siang.
3) Bilik hotel mostly penuh. So, kalau nak booking better book in advance. Hotel Seri Malaysia antara suggestion dari saya.

Anyway, jika mencari hotel di Genting Highlands, saya syorkan menempah melalui Agoda.com kerana ianya menawarkan harga yang berpatutan, pelbagai pilihan hotel dan juga review dari pengunjung yang pernah berkunjung di hotel tersebut untuk dijadikan rujukan memilih hotel yang kena dengan citarasa.

 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

12 thoughts on “Genting Highlands di Waktu Malam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.