Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang

by eyriqazz on 13 February 2011

in family

Ujung minggu yang amat MENGEMBIRAKAN dan BAHAGIA sgt2 kali ni……

Bukit Tinggi -> Genting Highlands ->Tesco Ampang (lunch n shopping)…..best sgt2….lebih2 lg coz MINYAK FREE, belanja kat GENTING free….n paling penting KERETA BARU!!…hihihiii…..THANKS hubby…..Luv U….(untung jugak PAPA jadi blogger ni yer??…)

- dari Facebook Isteri

Ford Fiesta Sport, One of the best Car I Ever dream. More update coming soon.

Bukan Main Seronok lagi Alisya, biasanya taknak dia dok blakang Sorang-sorang…Tapi….korang tengoklah sendiri…


P/s : Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang

  • Bella Enveeus 13 February 2011 at 12:55 pm

    Wahhh blog job ye? Berapa lama dpt pakai kereta tu? Ohsem!! Minyak free? Tak kisah banyak mana?

  • hazman aka species1980 13 February 2011 at 12:57 pm

    bro… aku tengok ko slalu gak jenjalan ke sana sini…. kalau dapat buat satu blog niche travelblog mesti lagi gempak…. senang skit nak pikat agensi pelancongan…. ;-)

  • Miza Yusof 13 February 2011 at 1:13 pm

    wah! bestnya. bro sekeluarga jalan-jalan dengan kereta baru :)

  • Mama Zharfan 13 February 2011 at 1:18 pm

    me tumpang happy!! siyes lawa keta ni–i like :)
    memang berbaloi2 u jd blogger yg berjaya :) and pastinya sifu sumber insirasi me in blogging :)

  • Bos 13 February 2011 at 1:23 pm

    best nyer ada keta baru…!! haha..tahniah cikgu…

  • KiD 13 February 2011 at 1:45 pm

    seronok jalan2 kan? gambar kete 1st yang atas skali tu.. kat depan hotel seri malaysia genting, gohtong jaya.. betul tak? hehehehee

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:54 pm

    #Bella Enveeus:hik3..tunggu entry seterusnya nanti utk jawapannya…

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:55 pm

    @hazman aka species1980:hik3,pernah terfikir tapi tak sempat la bro..n i miss one of big job coz of niche ni dulu..takperlah,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:55 pm

    @Miza Yusof :bercuti dengan kereta yang best…memang best..menyenangkan dan menggembirakan..

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:56 pm

    @Mama Zharfan:thanks mama zharfan…kalau tanpa support dari pembaca pun tak ke mana juga kan?

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:56 pm

    @Bos :hik3..kereta ni memang bestt…

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:57 pm

    @KiD :hik3..terror la bro..ni mesti slalu pi genting ni….

  • Anonymous 13 February 2011 at 1:57 pm

    mmg best sgt2 n rasa bertuah dpt naik kereta ni….
    luas, n smooth jer….
    dah lah jimat minyak….
    Kl -> b.tinggi -> genting…sampai rumah, still ada separuh lg minyak…
    alangkah syoknya, kalo PAPA mampu beli kereta ni…hihihii ;-P

  • Liza 13 February 2011 at 2:04 pm

    mmg best kalau dapat happy kan org2yg kita sayang, tak terhingga apanyer

  • myvitrd 13 February 2011 at 2:15 pm

    dapat yang baru yang lama jgn dilupa bro,hehe..myvi tu nak tolak berapa?

  • JAI 13 February 2011 at 3:24 pm

    Dahh..dahlah tuhh..bila hang nak bagi aku dan mat joe ngetest pulak..kitaorang tak sabar nak buat drift nie..hehe..Memang deisgn gua suka tengok..menawan

  • n@m@n 13 February 2011 at 3:25 pm

    maila sini bawak kitorang joyride sama..hehe

  • Hanim Mahali 13 February 2011 at 6:11 pm

    wah seronoknya… berbaloi-baloi…

  • e.l.i.s.s.m.i.e 14 February 2011 at 12:30 am

    memang syok dapat bahagiakan orang tersayang :)

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @ Anonymous/Sayang :InsyaAllah sayang..kalau ada rezeki,ada la tu kan?hik3..tapi mmg best kereta ni..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @Liza :yup….seronok..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @myvitrd :oh,myvi tidak akan ditolak..banyak berjasatu..hik3..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:20 am

    @JAI :hak3, memang designnya best..bawakpun best..oh,tak ble kaasi ko..nanti ko buat lari pi SIam..nayo eden…

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @n@m@n:putrajaya ke?hik3…cool juga kalau pi terjah putrajaya..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @Hanim Mahali :memang seronok dan berbaloi2…

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @e.l.i.s.s.m.i.e:yup,gembira sangat2…

  • Anonymous 19 February 2011 at 6:43 pm

    suka tengok happy family ni bertest drive, happy couple nampaknya tak lupa pakai seat belt, tapi si kecil yang comel tu, tak de car seat ke, bahaya tu.
    safety first!!!

  • Masreena 15 May 2012 at 11:22 am

    suka baca blog awak eyriqazz.. sebab awak terlalu rajin update dan yg paling suka info tentang kedai makan yg best2!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: