≡ Menu
Ujung minggu yang amat MENGEMBIRAKAN dan BAHAGIA sgt2 kali ni……

Bukit Tinggi -> Genting Highlands ->Tesco Ampang (lunch n shopping)…..best sgt2….lebih2 lg coz MINYAK FREE, belanja kat GENTING free….n paling penting KERETA BARU!!…hihihiii…..THANKS hubby…..Luv U….(untung jugak PAPA jadi blogger ni yer??…)

- dari Facebook Isteri

Ford Fiesta Sport, One of the best Car I Ever dream. More update coming soon.

Bukan Main Seronok lagi Alisya, biasanya taknak dia dok blakang Sorang-sorang…Tapi….korang tengoklah sendiri…


P/s : Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 13 February 2011 at 1:18 pm

    me tumpang happy!! siyes lawa keta ni–i like :)
    memang berbaloi2 u jd blogger yg berjaya :) and pastinya sifu sumber insirasi me in blogging :)

  • Bos 13 February 2011 at 1:23 pm

    best nyer ada keta baru…!! haha..tahniah cikgu…

  • KiD 13 February 2011 at 1:45 pm

    seronok jalan2 kan? gambar kete 1st yang atas skali tu.. kat depan hotel seri malaysia genting, gohtong jaya.. betul tak? hehehehee

  • Liza 13 February 2011 at 2:04 pm

    mmg best kalau dapat happy kan org2yg kita sayang, tak terhingga apanyer

  • n@m@n 13 February 2011 at 3:25 pm

    maila sini bawak kitorang joyride sama..hehe

  • Bella Enveeus 13 February 2011 at 12:55 pm

    Wahhh blog job ye? Berapa lama dpt pakai kereta tu? Ohsem!! Minyak free? Tak kisah banyak mana?

  • hazman aka species1980 13 February 2011 at 12:57 pm

    bro… aku tengok ko slalu gak jenjalan ke sana sini…. kalau dapat buat satu blog niche travelblog mesti lagi gempak…. senang skit nak pikat agensi pelancongan…. ;-)

  • Miza Yusof 13 February 2011 at 1:13 pm

    wah! bestnya. bro sekeluarga jalan-jalan dengan kereta baru :)

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:54 pm

    #Bella Enveeus:hik3..tunggu entry seterusnya nanti utk jawapannya…

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:55 pm

    @hazman aka species1980:hik3,pernah terfikir tapi tak sempat la bro..n i miss one of big job coz of niche ni dulu..takperlah,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:55 pm

    @Miza Yusof :bercuti dengan kereta yang best…memang best..menyenangkan dan menggembirakan..

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:56 pm

    @Mama Zharfan:thanks mama zharfan…kalau tanpa support dari pembaca pun tak ke mana juga kan?

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:56 pm

    @Bos :hik3..kereta ni memang bestt…

  • Eyriqazz 13 February 2011 at 1:57 pm

    @KiD :hik3..terror la bro..ni mesti slalu pi genting ni….

  • Anonymous 13 February 2011 at 1:57 pm

    mmg best sgt2 n rasa bertuah dpt naik kereta ni….
    luas, n smooth jer….
    dah lah jimat minyak….
    Kl -> b.tinggi -> genting…sampai rumah, still ada separuh lg minyak…
    alangkah syoknya, kalo PAPA mampu beli kereta ni…hihihii ;-P

  • myvitrd 13 February 2011 at 2:15 pm

    dapat yang baru yang lama jgn dilupa bro,hehe..myvi tu nak tolak berapa?

  • JAI 13 February 2011 at 3:24 pm

    Dahh..dahlah tuhh..bila hang nak bagi aku dan mat joe ngetest pulak..kitaorang tak sabar nak buat drift nie..hehe..Memang deisgn gua suka tengok..menawan

  • e.l.i.s.s.m.i.e 14 February 2011 at 12:30 am

    memang syok dapat bahagiakan orang tersayang :)

  • Hanim Mahali 13 February 2011 at 6:11 pm

    wah seronoknya… berbaloi-baloi…

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @ Anonymous/Sayang :InsyaAllah sayang..kalau ada rezeki,ada la tu kan?hik3..tapi mmg best kereta ni..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @Liza :yup….seronok..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:19 am

    @myvitrd :oh,myvi tidak akan ditolak..banyak berjasatu..hik3..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:20 am

    @JAI :hak3, memang designnya best..bawakpun best..oh,tak ble kaasi ko..nanti ko buat lari pi SIam..nayo eden…

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @n@m@n:putrajaya ke?hik3…cool juga kalau pi terjah putrajaya..

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @Hanim Mahali :memang seronok dan berbaloi2…

  • Eyriqazz 14 February 2011 at 2:21 am

    @e.l.i.s.s.m.i.e:yup,gembira sangat2…

  • Anonymous 19 February 2011 at 6:43 pm

    suka tengok happy family ni bertest drive, happy couple nampaknya tak lupa pakai seat belt, tapi si kecil yang comel tu, tak de car seat ke, bahaya tu.
    safety first!!!

  • Masreena 15 May 2012 at 11:22 am

    suka baca blog awak eyriqazz.. sebab awak terlalu rajin update dan yg paling suka info tentang kedai makan yg best2!

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing