Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang

Ujung minggu yang amat MENGEMBIRAKAN dan BAHAGIA sgt2 kali ni……

Bukit Tinggi -> Genting Highlands ->Tesco Ampang (lunch n shopping)…..best sgt2….lebih2 lg coz MINYAK FREE, belanja kat GENTING free….n paling penting KERETA BARU!!…hihihiii…..THANKS hubby…..Luv U….(untung jugak PAPA jadi blogger ni yer??…)

- dari Facebook Isteri

Ford Fiesta Sport, One of the best Car I Ever dream. More update coming soon.

Bukan Main Seronok lagi Alisya, biasanya taknak dia dok blakang Sorang-sorang…Tapi….korang tengoklah sendiri…


P/s : Gembira Bila Dapat Gembirakan Hati Yang Tersayang

Comments

  1. Mama Zharfan says

    me tumpang happy!! siyes lawa keta ni–i like :)
    memang berbaloi2 u jd blogger yg berjaya :) and pastinya sifu sumber insirasi me in blogging :)

  2. KiD says

    seronok jalan2 kan? gambar kete 1st yang atas skali tu.. kat depan hotel seri malaysia genting, gohtong jaya.. betul tak? hehehehee

  3. says

    @hazman aka species1980:hik3,pernah terfikir tapi tak sempat la bro..n i miss one of big job coz of niche ni dulu..takperlah,kalau ada rezeki tak ke mana kan?

  4. Anonymous says

    mmg best sgt2 n rasa bertuah dpt naik kereta ni….
    luas, n smooth jer….
    dah lah jimat minyak….
    Kl -> b.tinggi -> genting…sampai rumah, still ada separuh lg minyak…
    alangkah syoknya, kalo PAPA mampu beli kereta ni…hihihii ;-P

  5. says

    Dahh..dahlah tuhh..bila hang nak bagi aku dan mat joe ngetest pulak..kitaorang tak sabar nak buat drift nie..hehe..Memang deisgn gua suka tengok..menawan

  6. Anonymous says

    suka tengok happy family ni bertest drive, happy couple nampaknya tak lupa pakai seat belt, tapi si kecil yang comel tu, tak de car seat ke, bahaya tu.
    safety first!!!

  7. Masreena says

    suka baca blog awak eyriqazz.. sebab awak terlalu rajin update dan yg paling suka info tentang kedai makan yg best2!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing