≡ Menu
Uhuks,uhuks, tiap-tiap bulan keyword ” Cerita Main Dengan Doktor” mesti keluar di Histats Analysis eyriqazz. Ramai juga peminat kisah dengan doktor ni ya? Well, doktor antara profession yang paling saya kagumi selain daripada guru, petani, nelayan dan banyak lagi. Well, mereka banyak berjasa kepada negara dan kita kan?
Googling balik,  rupanya ianya dari entry ini : Pengalaman dengan Doktor Gigi  . Oh,sakit nak cabut gigi , sakit gigi or anything related to gigi memang sakit.Jangan lupa gosok gigi selalu ya.Hik3..
On the positif note, elok juga. At least, dapat divertkan attention “Pencari itu”. Every second count kan? Manatau dengan beberapa saat itu, terbantut hasrat or “Kantoi dengan ….” . Hik3, teringat zaman muda-mudi remaja dulu.

Rahsia Menambat Nafsu Suami – Ebook Terlaris buat para isteri yang ingin memuaskan suami dengan cara yang sensasi

 

P/s : Pssst, Denaihati taknak buat Contest Cabaran Keyword “Melayu Boleh” ke? . Tentu ramai yang nak join ni…Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • zahidah dihaz 17 February 2011 at 2:09 pm

    tak pernah terlintas untuk menjadi doktor…

    New entry: Hari yang membosankan

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing