Blogger Jutawan In The Making

Blogger Jutawan in The Making
Melentur buluh biarlah dari rebungnya. Aduhai, ni kat Low Yat masa saya mencari “Ink Printer” untuk Isteri.Sibuk betul Blogger Jutawan in the making ni. Tak boleh tengok laptop, asyik nak pegang dan ditekan-tekan aje. Especially yang kuar belon-belon tu. Kalau Papa n Mama tgh guna laptop pun, sibuk dia nak join sekali.

Kusyuk nampak anak Papa ni . Berminat ke?
Oh rugi tak join sungguh-sungguh Contest Acer Inspire One Top Referrer 2010 dari denaihati . Kalau tak, boleh hadiahkan buat Alisya kalau menang.  Apapun, congratz to Yanmie memenangi grand prize ini. Jangan lupa masukkan dalam list “hantaran” untuk meminang alisya nanti ya? Hik3..
P/s : Betulke boleh jadi Jutawan dengan berblog?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

11 thoughts on “Blogger Jutawan In The Making

Leave a Reply to far_east Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.