Akuarium Ikan Gapi

New addition to eyriqazz family, adik ipar baru beli Akuarium + Ikan Gapi 2 pasang. Huk3, dulu beriya-iya eyriqazz nak beli akuarium+ikan kelisa tapi isteri tak benarkan. Katanya, nanti Mama juga yang kena kasi makan. Hik3, betulke?
Ikan Gapi Pemalu,sedang menyorok…

 

Bagus juga ada akuarium dan Ikan ni. Menyejukkan mata dan tenang bila tengok ikan tu berenang-renang. Alisya pun suka, Papa , lampu,lampu.Suruh bukakan lampu agar dapat tgk ikan gapi tu dengan lebih jelas. Rakan ofis cakap, ikan gapi ni mudah membiak, sekarang 4 ekor, bila jadi 400 ekor ni? Boleh buat bisnes jual Ikan Gapi ni. Hak3, “Blogger Cap Ikan Ayam jual Ikan Gapi”, cool tak?
Takper2, kalau jadi pindah rumah baru yang bakal siap bulan June 2011 nanti, nak pujuk wifey sekali lagi nak beli akuarium+Ikan Kelisa.Lagi Cantik dan seronok melihatnya.
P/s : Apa pula hobi korang? Sukake bela ikan,kucing ,etc?

Comments

  1. Myvitrd says

    bela ikan memang seronok bro.. aku dah dekat 2 bulan start hobi bela ikan.. walaupun ikan emas aku bela.. mati jgn cakaplah dah berapa ekor.. tapi still suka bela juga..

    Balik dari koje.. terus nak tengok ikan2 tu.. yg jadi mangsa kena kasi makan cik.pnlah.. hehehe

    Bela bro.. buat penyejuk mata dekat umah

  2. Izan Ishak says

    kami pun takde bela ikan or kucing. tp rasa cam seronok je bela2 ikan dlm akuarium ni. mmg release tension bila tgk ikan berenang2…*tension lah sangat~

  3. says

    pujuk lagi bro, ikan kelisa kami dulu beli panjang jari hantu je tapi dekat setahun bela dah panjang lengan,kejap je kan,ikan kelisa pun senang bg makan..:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing