Aksi Sengal Blogger

Aksi Sengal Blogger
EyriqazzSaya Bukan Blogger Popular|Saya Blogger Cap Ikan Ayam Goreng yang suka join Event especially Nuffnang Event. Blogging telah banyak mengubah hidup dan menggembirakan hatinya.
Hamzah Ian – Anak ikan Sumijelly, pelajar UIA yang digilai ramai gadis-gadis Seksi. Setiap entry mendapat komen yang begitu banyak. Semakin menempa nama di dunia blogging dengan gaya penulisannya yang tersendiri. Sila terjahi untuk melihat sendiri Aura Ultraman Terengganu ini.
CikLilyPutih – Happy Go Lucky dengan taglinenya “Aku Pedulik Apa” . Suka bergosip tapi tak suka mengutuk orang. Kalau korang nak pi event takde kenderaan, bolehla tumpang dia. Hik3…
Daydeck – Photographer. tiada dalam gambar merangkap Bodyguard Kak Ina KL. Gambar yang diambil telah banyak dicilok dan membantu blogger2 yang lain especially entry kemenangan TerbangTinggiTinggi.
Persamaan : All of them suka join event especially Event Nuffnang. Nuffnang menemukan kami, dan persahabatan yang dibina sukar ditukar ganti.
P/s : Oh , Je Jai tiada dalam gambar. Time ni dia tengah dating ngan Fasha Sandha. Kerana Fasha, rakan dilupakan…Memang sengal kan?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

17 thoughts on “Aksi Sengal Blogger

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.