≡ Menu

Aksi Panas Adik Bongsuku : tak pakai baju, berseluar pendek,pakai helmet , dan berskateboard. Memang hantu skateboard betulla skangni, sampaikan pukul 1-2 pagi pun dok main skateboard. Skateboard ni adik tengahku bawa balik dari Universitinya, now both “Hantu” main skateboard ini.

P/s : Air dicincang takkan putus, hargailah hubungan persaudaraan sesama kita.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mr.F 2 February 2011, 4:10 pm

    main skate xpe…sihat tubuh badan
    tapi biar bepade…jgn terabai pelajaran…hahaha

    jom singgah,

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/02/merokok-merupakan-cara-terbaik-membakar.html

    Reply
  • cik ubi 2 February 2011, 4:18 pm

    wa..minat gak maen ni..aku maen kasut roda..bes2..

    bape r standed rm nye?

    Reply
  • Mama Zharfan 2 February 2011, 4:47 pm

    me sgt close dgn adik2 me–and i miss them all–me ada 3 org adik :)

    Reply
  • YuSeNzE - KniGhT 2 February 2011, 8:11 pm

    hahhah.. bagus!! safety 1st..
    klu injured pun nnt tang dada je.. kekeke..

    Reply
  • syafiqsulaiman 2 February 2011, 4:14 pm

    x nampak muke plak..
    bleh la tgk same x dgn abgnya..
    hehehe..

    Reply
  • Mus 2 February 2011, 4:21 pm

    memang cukup panas aksi tu..

    Reply
  • Ayuni 2 February 2011, 4:37 pm

    hikhik, sempoi….

    Reply
  • student 3 February 2011, 12:38 am

    betul…air dicindang takkan putus…:)

    UPDATE!
    MESIR: Suatu Pandangan Peribadi
    Photoshoot di Taman Botani

    Reply
  • Ayuni 2 February 2011, 4:43 pm

    hikhik, sempoi….

    Reply
  • KiD 3 February 2011, 1:32 am

    peerggghhh.. hensemnya adik bro nih… heheehee

    Reply
  • GreenLava 2 February 2011, 6:59 pm

    Tak berbaju, tapi safety gear mantap!

    Reply
  • Henry Zackery 2 February 2011, 7:46 pm

    wow, panas nie..hehe Blog Bebas

    Reply
  • cekodok 3 February 2011, 12:51 am

    http//www.cekodokpunyer,blogspot.com

    Reply
  • hazman aka species1980 3 February 2011, 2:22 am

    hurmm…. apa kata bro buat demo main skateboard … mane tahu boleh masuk X GAMES… wakil malaysia

    Reply
  • Miza Yusof 3 February 2011, 9:56 am

    minat sama macam sepupu miza. hehehe :)

    Reply
  • nona hidayah 9 February 2011, 6:26 am

    hahahaha..lawak2..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »