Aksi Panas Adikku

by eyriqazz on 3 February 2011

in General


Aksi Panas Adik Bongsuku : tak pakai baju, berseluar pendek,pakai helmet , dan berskateboard. Memang hantu skateboard betulla skangni, sampaikan pukul 1-2 pagi pun dok main skateboard. Skateboard ni adik tengahku bawa balik dari Universitinya, now both “Hantu” main skateboard ini.

P/s : Air dicincang takkan putus, hargailah hubungan persaudaraan sesama kita.
  • mr.F 2 February 2011 at 4:10 pm

    main skate xpe…sihat tubuh badan
    tapi biar bepade…jgn terabai pelajaran…hahaha

    jom singgah,

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/02/merokok-merupakan-cara-terbaik-membakar.html

  • syafiqsulaiman 2 February 2011 at 4:14 pm

    x nampak muke plak..
    bleh la tgk same x dgn abgnya..
    hehehe..

  • cik ubi 2 February 2011 at 4:18 pm

    wa..minat gak maen ni..aku maen kasut roda..bes2..

    bape r standed rm nye?

  • Mus 2 February 2011 at 4:21 pm

    memang cukup panas aksi tu..

  • Ayuni 2 February 2011 at 4:37 pm

    hikhik, sempoi….

  • Ayuni 2 February 2011 at 4:43 pm

    hikhik, sempoi….

  • Mama Zharfan 2 February 2011 at 4:47 pm

    me sgt close dgn adik2 me–and i miss them all–me ada 3 org adik :)

  • GreenLava 2 February 2011 at 6:59 pm

    Tak berbaju, tapi safety gear mantap!

  • Henry Zackery 2 February 2011 at 7:46 pm

    wow, panas nie..hehe Blog Bebas

  • YuSeNzE - KniGhT 2 February 2011 at 8:11 pm

    hahhah.. bagus!! safety 1st..
    klu injured pun nnt tang dada je.. kekeke..

  • student 3 February 2011 at 12:38 am

    betul…air dicindang takkan putus…:)

    UPDATE!
    MESIR: Suatu Pandangan Peribadi
    Photoshoot di Taman Botani

  • cekodok 3 February 2011 at 12:51 am

    http//www.cekodokpunyer,blogspot.com

  • KiD 3 February 2011 at 1:32 am

    peerggghhh.. hensemnya adik bro nih… heheehee

  • hazman aka species1980 3 February 2011 at 2:22 am

    hurmm…. apa kata bro buat demo main skateboard … mane tahu boleh masuk X GAMES… wakil malaysia

  • Miza Yusof 3 February 2011 at 9:56 am

    minat sama macam sepupu miza. hehehe :)

  • nona hidayah 9 February 2011 at 6:26 am

    hahahaha..lawak2..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

Previous post:

Next post: