≡ Menu

Aksi Panas Adik Bongsuku : tak pakai baju, berseluar pendek,pakai helmet , dan berskateboard. Memang hantu skateboard betulla skangni, sampaikan pukul 1-2 pagi pun dok main skateboard. Skateboard ni adik tengahku bawa balik dari Universitinya, now both “Hantu” main skateboard ini.

P/s : Air dicincang takkan putus, hargailah hubungan persaudaraan sesama kita.



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • mr.F 2 February 2011 at 4:10 pm

    main skate xpe…sihat tubuh badan
    tapi biar bepade…jgn terabai pelajaran…hahaha

    jom singgah,

    http://falihinjasmy.blogspot.com/2011/02/merokok-merupakan-cara-terbaik-membakar.html

  • cik ubi 2 February 2011 at 4:18 pm

    wa..minat gak maen ni..aku maen kasut roda..bes2..

    bape r standed rm nye?

  • Mama Zharfan 2 February 2011 at 4:47 pm

    me sgt close dgn adik2 me–and i miss them all–me ada 3 org adik :)

  • YuSeNzE - KniGhT 2 February 2011 at 8:11 pm

    hahhah.. bagus!! safety 1st..
    klu injured pun nnt tang dada je.. kekeke..

  • syafiqsulaiman 2 February 2011 at 4:14 pm

    x nampak muke plak..
    bleh la tgk same x dgn abgnya..
    hehehe..

  • Mus 2 February 2011 at 4:21 pm

    memang cukup panas aksi tu..

  • Ayuni 2 February 2011 at 4:37 pm

    hikhik, sempoi….

  • student 3 February 2011 at 12:38 am

    betul…air dicindang takkan putus…:)

    UPDATE!
    MESIR: Suatu Pandangan Peribadi
    Photoshoot di Taman Botani

  • Ayuni 2 February 2011 at 4:43 pm

    hikhik, sempoi….

  • KiD 3 February 2011 at 1:32 am

    peerggghhh.. hensemnya adik bro nih… heheehee

  • GreenLava 2 February 2011 at 6:59 pm

    Tak berbaju, tapi safety gear mantap!

  • Henry Zackery 2 February 2011 at 7:46 pm

    wow, panas nie..hehe Blog Bebas

  • cekodok 3 February 2011 at 12:51 am

    http//www.cekodokpunyer,blogspot.com

  • hazman aka species1980 3 February 2011 at 2:22 am

    hurmm…. apa kata bro buat demo main skateboard … mane tahu boleh masuk X GAMES… wakil malaysia

  • Miza Yusof 3 February 2011 at 9:56 am

    minat sama macam sepupu miza. hehehe :)

  • nona hidayah 9 February 2011 at 6:26 am

    hahahaha..lawak2..

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing