≡ Menu


Entry sebelum ini dirujuk . Kasi suspens je la eyriqazz ni. Hik3, sib baik Isteri Cool dan menerima je….Actually inilah calon Isteri baru eyriqazz. Hak3, pinggan terbang…Larikkk….

Takdelah, actually ni adalah Junior Eyriqazz masa sekolah dulu. Ala, zaman sekolah2 kan ada cam adik angkat, abang angkat,kakak angkat, tongkat2 etc tu..Dipendekkan cerita inilah adik angkat eyriqazz.We still keep in touch especially via Facebook.Ani namanya. Bulan 3 tahun ni dia bakal kahwin.

Memang ranjau betul kan sebelum berkahwin. Mostly coz of kewangan. Ranjau Kewangan Seorang Lelaki Untuk Berkahwin , bukan saja lelaki, wanita pun i.e. dia sendiri. Betultak? Skang umur 28 baru nak kahwin. Umm, ada rakan saya umur 30+ pun ada yang belum kahwin lagi. Well,well, HazmanFadzil,bila mau kahwin?


Pstt…Ingat Senang ke Nak Kahwin Skangni? Nih pun salah satu punca gejala sosial/kes buang bayi semakin berleluasa. Faham-fahamle..Hantaran skangni pun cam mahu jual anak, last2 cucu pula yang dapat dulu sebelum sempat menjual Si Anak.


Nah, dah puji orang lain , kenala bodek/gembirakan isteri pula kan? Okla sayang, kalau tiada aral, arini :



Papa bawa Sayang pi Jalan-Jalan di Bukit Tinggi dengan Kereta Baru
  ya?
P/s : Secantik mana or pujian melambung setinggi manapun seorang suami kepada wanita lain, di mata Si Suami, Isteri sendiri mestilah yang paling cantik/terbaik. Tak gitu? 



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • arep_lockermonth 12 February 2011, 2:13 am

    junior abg eyriqazz upernye!!

    Reply
  • KiD 12 February 2011, 2:30 am

    haahahaa.. skali teka namanya salah laaaa..
    abang kid tu dah nak kawin.. cer paksa tanya dia.. kui kui kui…

    Tau tak? Tak Dapat Iklan CPC Nuffnang? | Jawapan dari Nuffn…

    Reply
  • norinaomar 12 February 2011, 3:38 am

    huhuu betul tu eyriqazz..saya ni even pihak perempuan banyak jugak nak kena guna,walaupun orang cakap perempuan tak payah pening kepala sebab laki dah bagi duit hantaran..tapi takkanlah kita nak guna 100% duit hantaran untuk majlis..Saving tak cukup lagi niiii..mudah2an dipermudahkanlah..

    Reply
  • missbby 12 February 2011, 4:19 am

    Betul la tuh..isteri jugak yang terbaik!

    Reply
  • Mama Zharfan 12 February 2011, 6:08 am

    cun keta bro ;)

    me pun kawin umur 28 gak–cian me, tak de org nak :p sbb me memilih jugaklah kot, nak kawin for life kan–biar lambat sikit tp bukan after30s lah..jodoh masing2 kan..

    Reply
  • phreak-id 12 February 2011, 1:14 pm

    Pandai Bro Eyriqazz bodek bini. Patutlah bini tak kisah amik gambar dengan perempuan/artis. Nak kena berguru nih. Hahaha

    Terbaru >Blog Best : Roq’s Blog > Drama Bersiri TV3 – Gemilang > Sahabat Blogger Dah Macam Twitter?

    Reply
  • hazman aka species1980 12 February 2011, 7:30 am

    whoaaa….. soalan cepu emas nie… ” saya sentiasa berusaha ke arah itu “

    Reply
  • Myvitrd 12 February 2011, 5:01 pm

    wah gila ahhh cantik kereta bro.. pinjam boleh…

    Reply
  • Miza Yusof 12 February 2011, 1:59 pm

    cantiklah junior bro :)
    eh, kereta baru ke tu ? hehehe

    Reply
  • Adzriel AB 13 February 2011, 4:51 am

    sekali-sekala menyakat..

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:35 am

    @arep_lockermonth:yup,memang junior eyriqazz..cantik kan?

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:36 am

    @KiD:oh ye ke hazman dah nak kahwin?kena paksa tanya ni..hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:37 am

    @norinaomar:kan?Skangni golongan biasa yang tiada sponsor fama,rasanya majoriti buat personal loan untuk berkahwin

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:38 am

    @missbby :sayangkan isteri tunjuk2kan

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:38 am

    @Mama Zharfan : kereta pinjam..setuju..tapi mostly lelaki lambat kahwin coz kewangan….

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:39 am

    @phreak-id :hik3,wanita ini berseni jiwanya..fahami jiwanya dan mudahla hidup ini..ewahh…

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:39 am

    @Miza Yusof:cantik kan?haah,kereta baru tapi kereta pinjam,

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:40 am

    @Myvitrd :boleh2..sila terjah ford showroom yang terdekat..

    Reply
  • Eyriqazz 14 February 2011, 2:40 am

    @Adzriel AB:life is beautifulkan?

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »