WTF!!Inikah Semangat Kejiranan Namanya?

WTFish. Last time dah hangin, kali ini ada pula yang buat dajal pula. Inikah semangat kejiranan namanya? Baruje balik dari Midvalley, we can’t Park Our car ,kalau di parkkan juga, nak buka pintu pun tak boleh. Teksi itu, sudahla parking di tempat orang lain (pemiliknya sudah berpindah rumah), dan parking ikut suka suki je. Tak ingat kat jiran-jiran ke?

WTFish, inilah dugaan hidup di Kota Raya. Ada jiran pun selalu buat hati ini nak meletup. Terpaksalah parking di tempat parking tidak berbumbung. Sabar eyriqazz, sabar…Kalau ikutkan hati mahu je report kat pak guard biar clamp je kereta nya. 

P/s : Semakin hari, semangat kejiranan semakin luntur especially di kota raya.  Oh…..WTFIsssshhhh…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

22 thoughts on “WTF!!Inikah Semangat Kejiranan Namanya?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.