Video Panas Heliza, Cik Epal and The Gang

Video Panas Heliza, Cik Epal and The Gang
Korang Sendirila Jadi Jurinya , Hik3..

Memang Sengal la Cikepal VIDEO Sengal korang ni, sampaikan eyriqazz dan Isteri gelak-gelak guling melihat aksi terlampau korang. Ahaks, just kidding , jangan marah Naa. Anyway, kreatif buat yang buat video ni, tak sangka gadis bertudung ramai yang pandai menari . Siap Heliza AF5 pun join sekaki, sporting juga dia ya. Ehh, satu negeri dengan eyriqazz tu.

Oh ya, Cimon my officemate kim salam kat gadis bertudung hitam pakai riben kuning di tangantu. He’s single and available. Hak3, promote member pulak.

P/s: Jadi ke Cik Epal nak masuk uji bakat AF9?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

9 thoughts on “Video Panas Heliza, Cik Epal and The Gang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.