Tips Beli Susu Bayi|Isomil Murah

Entry ini khas buat golongan Ibu dan Bapa yang ada bayi macam Eyriqazz. Sekadar berkongsi, mungkin a lot of u already know about this :
Tips Beli Susu Bayi|Isomil Murah
Harga di Jusco , Isomil Plus untuk bayi 1-3 tahun RM63.30
Harga di kedai X, RM54.70

Tips ini diberitahu oleh seorang pekerja Chinese Malaysia Yun Nam Hair Care semasa wifey buat rawatan rambut coz anaknyapun pengguna Susu Isomil. 
Tipsnya mudahje, kalau mahu beli susu murah, carilah di kedai Ubat/Sensei Cina. Harganya jauh lebih murah dari pasaraya terkemuka. Bukan Isomil saja, malah pelbagai jenama Susu Bayi yang lain.
Dah berkali-kali akhirnya barulah sempat menyinggah kedai Sensei Cina yang tidak jauh dari rumah. Memang lebih murah, harganya lebih kurang harga time promosi yang diadakan di Jusco, Giant mahupun Carefour. Kalau yang belum tahu boleh la menerjah.
P/s : Selain di Kedai Sensei/Ubat Cina, kat mana lagi boleh dapatkan Susu Bayi dengan harga yang lebih berpatutan? Planning to have our 2nd child soon…

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

48 thoughts on “Tips Beli Susu Bayi|Isomil Murah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.