Saya Bukan Nak Tolong Saya Cuma Ah Long


Promosi Ah Long
Saya bukan Nak Tolong, Saya Cuma Ah Long. Banyak betul sekarang ni poster camni. Ditampal merata-rata, merosakkan pemandangan dan alam sekitar. Umm,sekali tengok macam genuine je. 2 kali tengok , confirm ini pinjaman Ah Long. Mana ada bank/institusi kewangan offer pinjaman peribadi 2.99% setahun? Pulak tu blacklist pun boleh apply? Ape ke hal?WTFISh..
Apapun, desperate people will still apply for it. Dulu pernah kerja recovery. Kes mereka borrow ah long. Reasonnya susah nak dapat pinjaman di luar especially kalau yang kerja swasta or sendiri. Yes,. i know what i feel. Bank pun agak ketat dalam pinjaman peribadi mereka. Kalau gomen senang, ada biro angkasa n potongan gaji etc. Interest pun rendah.
Umm, I think goverment should do something on this. Seakan-akan nampak mengambil sikap sambalewa dengan Ah Long semakin berleluasa. Keluar berita panas sekejap, pastu sejuk balik. Macam Hangat-hangat tahi ayam saja. Apa pula kata anda dalam isu Ah Long ini?
P/s : Oh, rindu iklan Saya bukan Ah Long, saya cuma nak tolong. 

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

6 thoughts on “Saya Bukan Nak Tolong Saya Cuma Ah Long

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.