≡ Menu
Fuhh, akhirnya Misteri Hanis Zalikha Look Alike terungkai. Thanks To Rynna @ One of Nuffies, inilah komen darinya :

AYW said…

kembar HZ namanya Raja Jesrina,client Nuffnang tuh :)
Haniz & Jesrina dua-dua cantik :)
Yup, both cantik. No wonder Shahrul Hairy, Chearmster dan Hamzah Ian Jatuh Cinta. Dengar cerita, sampaikan Klon Je Jai Fasha Sandha pun mahu masuk meminang? Googling punyala Googling, jumpala a few gambar yang nampak lebih iras dengan Hanis Zalikha :
Raja Jesrina @ Kembar Hanis Zalikha ( Credit Picture Here )
Kalau tengok dari dekat, memang nampak ada gaya cam hanis Zalikha ( Credit Picture Here )
Inilah informasi yang saya perolehi dengan bantuan Pakcik Google berkenaan Kembar Hanis Zalikha ini : 
Raja Jesrina Raja Arshad


Current:Digital Media Planner at GroupM Interaction – PT WPP
Past:Account Manager at Integricity Corporation, Designer at Integricity Corporation
Education:Kingston University, University of Kent 
Kredit Info Here

Bukan setakat cantik jelita tapi pandai. Beauty with the Brain, macam Hanis Zalikha . Kington University, masa belajar di UK, itu antara Universiti ternama di UK. Hope to see more of your appearance, Raja Jesrina in the Nuffnang future event, tentu ramai yang menanti kemunculannya nanti.

Gosip : Adakah Misi Klon Je Jai untuk meminang Raja Jesrina @ Kembar Hanis Zalikha akan berjaya? (Credit to Phreak-ID for the picture)



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Jiji-Fify 18 January 2011, 7:52 am

    mmg ade iras HZ! Tapi HZ lagi soft kot muka dia… :)

    Reply
  • kechixx 18 January 2011, 8:31 am

    HZ lagi cun!;)

    Reply
  • Myvitrd 18 January 2011, 8:47 am

    hehehe.. memang pelanduk 2 serupa bro.. yang si Jejai tu pon sebiji iras2.. hehehe.. makin popular lah lepas ni jejai Duta kicap tu.. hahaha

    Reply
  • Shahrul Hairy Shaharuddin 18 January 2011, 8:52 am

    Alamak… saya baru nak risik2 nie abam Eric! hehehehe~

    Reply
  • phreak-id 18 January 2011, 9:19 am

    Kalau Jejai pergi meminang. Sekarang banyak betul kita discover muka seiras ni. Kembar lisa surihani la, Hanis Zalikha la, Jejai la eh!

    Hahaha

    Terbaru > Klon Jejai Kelirukan Fasha Sandha > The Maxis Om Nom Nom Race > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    Reply
  • arep_lockermonth 18 January 2011, 9:30 am

    hoho :P kembar~

    Reply
  • LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ 18 January 2011, 9:42 am

    ya la memang sama la…

    Reply
  • Mama Zharfan 18 January 2011, 10:13 am

    glamer lah lps ni –memang cun :)

    Reply
  • cikpia 18 January 2011, 10:17 am

    wow! sangat seiras…… =)

    Reply
  • yuyu 18 January 2011, 11:00 am

    mcm lain jer muka hz ngn dia ni..hhehehe

    Reply
  • suzzsuzie 18 January 2011, 2:21 pm

    ramai yg serupa pulak…look alike sekali pandang but i don;t think so..

    Reply
  • Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) 18 January 2011, 7:43 am

    walaweeh..dh jmpa dh kembar hanis n jejai…

    Reply
  • pilotHans 18 January 2011, 7:45 am

    both mmg hot stuff…..huhu….

    p/s bro tagged/label apsal manyak sgt? cube laa sorok sket :p

    Reply
  • Wan Gerrard 18 January 2011, 3:46 pm

    cantik jugak beliau ^_^

    Reply
  • DaHLia 18 January 2011, 7:47 am

    rasa mcm xsama pon..
    hanis zalikha lebih ayu..huhuh

    Reply
  • HafizRahman.com 18 January 2011, 8:39 am Reply
  • Syafiq Rosli 18 January 2011, 8:48 am

    ahak..ada skit2 lah

    Reply
  • Anip 18 January 2011, 8:52 am

    cis, ngtkan apela td, aah, muke nak sama.

    BLOG GEMPAKZ SIOT

    Reply
  • JAI 18 January 2011, 9:43 am

    adeyy..kena lagi aduhhh..aduhh..patutlah aku dari tadi asyik tersedak jerr..hehe

    Reply
  • hazman aka species1980 18 January 2011, 11:04 am

    whoaa…. dapat gak info pasal this lady yea… tak pe nanti kalau dia join nuffnang sure aku nak amik gambor berdua ngan dia… hik3

    Reply
  • ezany 18 January 2011, 2:59 pm

    HZ lagi cantik.. hehe..

    Reply
  • n.u.r.u.l.a.f.i.q.a.h 18 January 2011, 3:22 pm

    hanis zalikha lagi lawa rasanya.. hihihi

    Reply
  • sw33tdarling 19 January 2011, 1:53 am

    rasanya hanis zalikha lagi lembut air mukanya…

    Reply
  • Miza Yusof 19 January 2011, 2:43 am

    raja jesrina ada iras hanis zalikha sikit ja tapi kembar jejai tu memang seiras. hehe.

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »