Milo Tabur| Anda Suka tak?

Ini semua penangan adikku, Ameng yang memperkenalkan Milo Tabur @ Milo Dinosaur kepadaku. Hik3, Milo Ais tabur ni cuma ditabur milo diatasnya. 2 in One, sambil minum milo, sambil ratah milo. Huk3, kecil-kecil suka ratah Milo dan kena marah dengan Mak.

Milo Tabur, One of my favourite now
Nyam,nyam, berselera minum dan makan Milo Tabur
 
Kaww,…Sedap
Dulu masa belajar di UK, teruja nak ratah Milo. Tapi rupa-rupanya Milo Malaysia ni rasanya manis, Milo UK diimport dari Nigeria ,rasanya pahit,macam hot chocolate. Hik3, apsal Milo Malaysia manis ya? Tertanya-tanya juga ni.
P/s : Amcam, korang suka Milo tabur tak?

Comments

  1. kakchik@ella says

    Tak suka. masa muda2 dulu brekfest mesti apple dan milo.

    dah tua2 ni milo kakchik dah tak minat lagi. hihi ..

  2. Mama Zharfan says

    me memang nak tulis entry psl milo kat UK ni heheh sbb rasanya sgt tak sedap..adess
    kat msia me suka milo, kat sini, tak sedap so me jrg2 minum..aisehh

  3. says

    #iniialahaku:hik3,apa tunggu lagi?bancuhla segera…

    #SyahmiFikri:hik3,ye tak ya juga kan?honestly, milo malaysia je yang manis rasanya…Milo Australia or etc, rasanya pahit cam hot chocolate…

    #Naisophon X :coffeemate pun sedap juga…

    #CikZiee:yummy,yummy..

    #Miza Yusof :miza pun suka?

    #kakchik@ella :eh,dah tua ke?nampak muda je lagi..hik3..

  4. says

    #Joy Norin:hik3,ramai juga penggemar ratah milo rupanya…

    #Azwazee Mohd Daim:hik3..yummy2..rasa makan coklat..

    #Kancilbiru :itulah namanya Malaysia boleh..ahakz..

    #aq islam:oh,minat juga ya?

    #arek:yum,yum,yum…

  5. says

    #b a m b a m ‘ s:yummy,yummy..

    #amirah:sedap

    #Peri PiA:kan,kan?

    #Miss Mirror a.k.a Sam:yieza,mai secawan,….

    #ishiko ;hik3,cuah pun bestt jugakk…

    #athirah:hik3..berhati2..

    #Mama Zharfan:hik3..samalah kita..masa kat UK beli satu tin…last2..kasi kat member…

  6. says

    di KB, ada satu kedai tersohor dengan nama “milo tunggeng” sebab dia tak guna sudu pun nak tuang dalam gelas @ cawan. main “tunggeng” jer tin milo tuh….

  7. juliet. says

    dulu suka ratah milo. tapi mama cakap nanti tahi hitam. hehehe..tapi still curi2 ratah jugak..now suka order milo dinosaur! yummyy!

  8. Ery Farieha says

    orang malaysia kan suka makanan manis2
    eh yeke milo sana pahit? lg best. sbb ery suka yang pahit sikit2.
    milo tabur ni kadang2 x tahan kemanisan dia. fuhh

  9. phatgurl says

    milo tabur mmg feveret saye. dah rasa byk tempat tapi mamak darussalam ss15 antara pembuat milo tabur yg sedapppp… milo kat msia ni ikut citarasa org sini. org msia kan suke manis2… maybe lepas ni dah kureng manis kot sejak gomen wat kempen kurangkan gula ni… hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing