Maxis Om Nom Nom Race – Sate Kajang Haji Samuri Uptown Damansara

Destinasi ketiga ialah di Uptown Damansara.Kami diberi pulang makan sate kat sini …

Kami dapat makan kat Restoran Sate Kajang.Tapi sila jangan salah faham kami bukan di Kajang tapi di Damansara.Apa korang fikir kat Kajang je ke ada Sate Kajang.Haji Samuri sekarang dah kaya banyak cawangan.

Korang tengok harga dia memang berpatutan sama je macam kat Kajang.So sape duduk kat area PJ boleh makan sate Kajang even bukan kat Kajang.



Ni hidangan kami.Nak tau sedap tak sedap korang ushar gambar bawah ni…Tapi kali ni pelakon dia lain sebab takkan asyik-asyik muka Jejai je….Bose kawe… 

Bean Moreno dan manager Kak Ina KL tengah melawan nafsu tengok sate.Pergh terasa lapar beb!


 Tadi banyak sekarang dah tinggal sikit untuk Eyriqazz & Jejai.Kami dihidangkan dengan 4 jenis sate iaitu sate ayam, daging, rusa dan kambing.


Sate Kajang Haji Samuri
Damansara Utama (Uptown)
03-77105318

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

8 thoughts on “Maxis Om Nom Nom Race – Sate Kajang Haji Samuri Uptown Damansara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.