≡ Menu

Lokasi terakhir yang kami terjahi hari ini adalah :


Dancing Fish Bangsar Shopping Centre
Alamat : Lot t120,t121&t122
285, Jalan Maarof,3rd Floor
Bangsar Shopping Centre
59000 Kuala Lumpur

Main dish, Nasi Kunyit berempah dengan Itik Berempah. Saja nak khabaq nie JEJAI sedang melaporkan melalui blog Eyriqazz..hehe..Ok Destinasi terakhir kami iaitu di Dancing Fish Bangsar Shopping Centr yang menyajikan makan Melayu-Indo. Perghh Wa cakap lu mantap makanan disini..tak caya tengok gambar nie

TALIBARUTS sedang bersantap..paksa orang tangkap gambar..ahaks

Terus terang makanan kat sini sedap-sedap belaka. Kalau ikutkan taknak balik ke Final Station Rasanya. Citarasa Masakan Malaysia dengan hidangan yang serasi dengan taste kitaorang yang sederhana ni (2 pinggan Nasi seorang…hehe) Tak caya tengok gambar kat bawah nie..

BEBEK GORENG BALI

Itik diperap dengan rempah ala Bali…Bila si BEAN makan nie memang mata putih naik keatas disebabkan kesedapan masakan nie..

 GULAI PUCUK PAKU


Memang masakan ala MALAYSIA.. Yang nie habis licin dikerjakan oleh si EYRIQAZZ..aku leleh air liur sebab kena dera oleh diaorang buat entri..woiiii tinggal sikitlah…


 LEMONGRASS JELLY with Sour Plum Burst and Crispy Fruit Roll

Yang nie aku sempat merasa Sour Plum dia jer..selebihnya dikerjakan oleh 3 orang TALIBARUTS..adoii sedap..kenapa korang taknak tinggalkan kat aku sikit..huhuh

EMPING WITH SAMBAL TERASI

Yang ni habis terus, aku belum sempat merasa diaorang dah bantai dulu..tension wehhh..Nanti korang..Entri dah nak sampai penghabisan. Perghhh Sedap wehhh.. Thanks MAXIS OM NOM NOM kerana telah berjaya menganjurkan acara yang sungguh menarik ini…dahhh..siap..gua nak makan dulu…



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mama Zharfan 15 January 2011, 10:30 am

    kat semua restoran pun uolls nmpk mcm kebulur hehe ke posing jer tu ;)

    Reply
  • arep_lockermonth 15 January 2011, 11:40 am

    wah !sakan! srious makanan yummy yummy!

    Reply
  • Yui_Wani 15 January 2011, 1:10 pm

    Bagi ckit! >_<

    Reply
  • Myvitrd 15 January 2011, 4:51 pm

    makan kali ni memang tak beringatlah kau ye… hehehe

    Reply
  • Miza Yusof 15 January 2011, 9:36 am

    Banyaknya makan. best best. Good luck Bro Eyriqazz :)

    Reply
  • hazman aka species1980 15 January 2011, 9:55 am

    adessss…. tak tahan la tengok post entry pasal makan je satu ari suntuk nie….. pandai la korang paksa orang amik gambor time makan yea….

    Reply
  • Mra Mastura 15 January 2011, 10:17 am

    kesian lak kat org yang wat n3 xdapat makan ea.. hehe.. okay.lapar lak tengok food camni >.<

    Reply
  • tiefazatie 17 January 2011, 6:17 am

    haha..best btol mkn free nie kan2..hihi

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »