Maxis Om Nom Nom Race – Dancing Fish Bangsar Shopping Centre

by eyriqazz on 15 January 2011

in contest, food

Lokasi terakhir yang kami terjahi hari ini adalah :


Dancing Fish Bangsar Shopping Centre
Alamat : Lot t120,t121&t122
285, Jalan Maarof,3rd Floor
Bangsar Shopping Centre
59000 Kuala Lumpur

Main dish, Nasi Kunyit berempah dengan Itik Berempah. Saja nak khabaq nie JEJAI sedang melaporkan melalui blog Eyriqazz..hehe..Ok Destinasi terakhir kami iaitu di Dancing Fish Bangsar Shopping Centr yang menyajikan makan Melayu-Indo. Perghh Wa cakap lu mantap makanan disini..tak caya tengok gambar nie

TALIBARUTS sedang bersantap..paksa orang tangkap gambar..ahaks

Terus terang makanan kat sini sedap-sedap belaka. Kalau ikutkan taknak balik ke Final Station Rasanya. Citarasa Masakan Malaysia dengan hidangan yang serasi dengan taste kitaorang yang sederhana ni (2 pinggan Nasi seorang…hehe) Tak caya tengok gambar kat bawah nie..

BEBEK GORENG BALI

Itik diperap dengan rempah ala Bali…Bila si BEAN makan nie memang mata putih naik keatas disebabkan kesedapan masakan nie..

 GULAI PUCUK PAKU


Memang masakan ala MALAYSIA.. Yang nie habis licin dikerjakan oleh si EYRIQAZZ..aku leleh air liur sebab kena dera oleh diaorang buat entri..woiiii tinggal sikitlah…


 LEMONGRASS JELLY with Sour Plum Burst and Crispy Fruit Roll

Yang nie aku sempat merasa Sour Plum dia jer..selebihnya dikerjakan oleh 3 orang TALIBARUTS..adoii sedap..kenapa korang taknak tinggalkan kat aku sikit..huhuh

EMPING WITH SAMBAL TERASI

Yang ni habis terus, aku belum sempat merasa diaorang dah bantai dulu..tension wehhh..Nanti korang..Entri dah nak sampai penghabisan. Perghhh Sedap wehhh.. Thanks MAXIS OM NOM NOM kerana telah berjaya menganjurkan acara yang sungguh menarik ini…dahhh..siap..gua nak makan dulu…

Previous post:

Next post: