Income Nuffnang RM0.00?

Income Nuffnang RM0.00?
Aiseh, kenapa Income Nuffnang eyriqazz RM0.00 jer ni? . Baruje ingat nak kumpul-kumpul n jadi Jutawan Blogger cam Redmummy. Huk3, kemana ianya menghilang? Dahla nak balik kampung minggu ni.Hik3, Lupa la pula, baru je tekan button Cash Out.
Gembira, Income bersama Nuffnang selama ini tidak pernah mengecewakan
Since joining Nuffnang almost 1 tahun 4 bulan, every month I manage to cash out except for one month. I’m happy with it, earning motivate me untuk teruskan menulis. Tentukan niat,matlamat dan usaha, InsyaAllah berhasil. No pain, no gain kan?
If u r thinking too much about money, u will be frustrated. Itulah yang terjadi pada saya masa mula-mula berblogging dulu. But when u put your passion in it, the money will come to you. Tak salah sambil menyelam, sambil minum air tapi kenalah kena dengan caranya. Saya rasa anda faham maksud saya.
Anyway, Sharing is Caring. Jangan lupa join Contest|Sponsored Post dari Eyriqazz . Plus mood happy nak pulang ke kampung weekend ini, 4 X 5 GTO Pointz turut ditawarkan untuk komen terbaik di entry INI
Kalau Padi Katakan Padi
Tidak saya tertampi-tampi
Berblogging ini kalau kena caranya akan menjadi
Teruskan usaha, InsyaAllah tercapai yang dihajati

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

16 thoughts on “Income Nuffnang RM0.00?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.