I Love Sidney Sheldon, Jeffrey Archer and Robert Koyisaki

Kalau Isteri Peminat Novel Cinta, eyriqazz pula penggemar novel dari Sidney Sheldon dan Jeffrey Archer. First time baca novel ini masa di kolej time buat A Level, tengok rakan begitu kusyuk membaca . Mencuba sekali, terus jatuh cinta dan hampir kesemua koleksi Jeffrey Archer dan Sidney Sheldon saya baca. Jalan ceritanya yang menarik dan membuatkan berfikir dan mengkagumkan. A must read novel bagi penggemar novel .
Robert Koyisaki pun saya minat juga. Bukunya mostly on finance tips. Paling saya suka yang bertajuk “Rich Dad, Poor Dad” and i am learning a lot darinya. Inspirasi dari buku itulah yang kami kini membeli 2 buah rumah kediaman, make side income money from blogging serta sedang berusaha untuk keluar dari “Rat Race”. Semoga berjaya, wish me luck.
Men are from Mars and Women are from Venus? Hik3, beli buku tu time lepas kahwin. Seorang suami perlu la tahu juga pasal sifat-sifat wanita dan memahami mereka kan? Barulah mudah untuk mengatasi konflik dan supaya rumahtangga lebih bahagia.
P/s : Apa pula buku/novel kegemaran anda? Rekomenlah kat eyriqazz, mungkin terdetik hati untuk membelinya nanti.

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

14 thoughts on “I Love Sidney Sheldon, Jeffrey Archer and Robert Koyisaki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.