(Gambar) Pantai Batu Buruk, Kuala Terengganu

Rambut Alisya menari bersama Angin Sepoi-Sepoi Pantai Batu Buruk
Pelbagai Layang-Layang yang cantik dan menarik
Oh, Seronoknya merasa angin pantai
Ombak tengah bergelora
Pemandangan di Sekitar Pantai Batu Buruk, Terengganu
Saya suka melihat Alunan Ombak menghempas Pantai
Kalau takutkan Bah, Jangan Berumah di tepi Pantai
Kanak-kanak riang bermain-main di tepi Pantai
Bermain Layang-Layang di Tepi Pantai seronok juga
Pelbagai Pilihan Layang-Layang
P/s : Dari kecil, saya memang sukakan Ombak dan Pantai.Bagaimana dengan anda pula?

Comments

  1. BABY(MAMA AMANA&ARIEF) says

    lebih suka air terjun sebab sejuk.kat pantai saya boleh pitam bila terik pantai tue kena kepala

  2. Myvitrd says

    bro hang memang sukar tigerlah..siap ambil gambar layang2 yanga da toger tu.. cantik pemandangan dekat situ eyriqazz

  3. Ummi Hanie says

    pantai batu buruk adalah antara memori indah sy dr zaman kanak2…ziarah abg yg mengaji madrasah d sana,ptg2 mesti ayah bawak ke pantai batu buruk…main2 d gigi pantai…main playground..best2…:)

    tak rembat satu layang2 ke utk alisya atau ayahnye ?

  4. says

    #Miza Yusof :yup,suasana pantai yang nyaman dan menenangkan…

    #BABY(MAMA AMANA&ARIEF) :I like both..biasanya kami ke pantai dah petang2 so takdelah panas sgt

    #far_east:yup,tak byk yang berubah…

    #sw33tdarling:hik3,tempat layan jiwang2 la ni?

    #amirah:hik3,skit2 takpe..lagipun just layan2 pemandangan,tak perlula mandi manda kalau takutkan?

  5. says

    #Norzulaiqha Binti Zulkifli :oh ye ke?samalah kita

    #MamaYatie :sabar2..tapi raya cina mesti ramai orangkan?

    #Myvitrd :hak3,kebetulanje..memang cantik..bro n wifey memang patut singgah…

    #Mama Zharfan :hik3…perempuan,kenalah jaga penampilan kan?

    #Ummi Hanie:ic,kenangan terindah..tak sempat rembat..lagipun alisya kecil lagi,tak pandai main…

  6. Lisa Hz says

    oh kenangan nye.. zaman2 kecik dlu lps skolah abah akan bwk dtg cni, die blikan ais krim pastu abah lepak dlm kete baca paper. da abis bc paper bru blk umh. abah cikgu, so bnyk spend time dgn die la kecik2 dlu..

    CNY ni kene blk kg seminggu lah cmni!

  7. says

    kan rambut alisya datangnya dari hasil rambut bro yang kerinting dulu.
    agak2 kalau rambut bro dulu kena tiup angin pantai ni,ada comel mcm alisya x?
    😀

  8. says

    #ieyka02 :thanks…gembira betul wifey bila baca komen ieyka…

    #YobSumo:jom terjah ganu bro..hik3,saya sendiri pun blom sempat terjah pulau2 di terengganu..hik3..

    #kak ina kl (1) :yieza..laut menenangkan…

    #Kasim Ahmad :singgahla..syokk..

    #hazman aka species1980 :hik3..memang layan pun bro..terbaik…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing