≡ Menu
Gambar Motosikal Vespa di bawah ini mengingatkan aku kenangan bersama Arwah Ayahku. First motosikal ayahku masih ku ingat, Vespa Plat TA …… . Vespa itulah yang selalu kami naiki ke sana ke mari dan kata ibuku, vespa itula juga bagi memujuk hatiku time aku bayi sukar nak tidur bawa jalan-jalan keliling kampung.
Warna Putih, nampak cantik juga
Merah Menyala, Sesuai untuk Redmummy ni
Warna Biru ini menguja hatiku
P/s : Pernah naik Vespa tak?



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • z a n a 12 January 2011 at 1:41 pm

    uitt cantiknyaa. katne ni bro ??

  • phreak-id 12 January 2011 at 2:00 pm

    Teringat masa kecik-kecik dulu. Vespa memang cool. Bunyi ekzos pulak kuat. Budak kecik kalau nangis, time vespa lalu dia senyap sekejap sebab tengok vespa. Pastu sambung nangis balik .hahaha

    *teringat anak jiran aku masa kat JB dulu, dia la budak kecik tu* Haha

    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  • mAsHiMaRo 12 January 2011 at 2:44 pm

    sampai sekarang pun still naik vespa lagi~~

    usia vespa tu ngan family kitorang dah 38++..
    vespa yang sangat berjasa,colour hijau~~

  • Mama Zharfan 12 January 2011 at 3:18 pm

    masa kecik2 ada kot–dh ingat2 lupa–mcm dlm alam mimpi plak..

  • arep_lockermonth 12 January 2011 at 4:46 pm

    lawa2! seingat arep! baru sekali naik vespa!

  • iniialahaku 12 January 2011 at 6:01 pm

    kiut miut plak yer vespa moden ni..

  • Mr feckry 12 January 2011 at 1:39 pm

    lawa beb

  • eelobor 12 January 2011 at 2:02 pm

    menyesal jual vespa lama dengan harga cuma RM350 jer….

  • Watie Rose 13 January 2011 at 1:04 am

    sentimental value…

  • ieda 13 January 2011 at 2:05 am

    naik vespa dgn bapa sedara, berdiri kat depan tu masa kecik2 dulu…best..

  • Nailofarhazirah 12 January 2011 at 7:50 pm

    i love vespa! bwk g dating best neh, haha

  • amirah 13 January 2011 at 4:23 am

    comelnya vespa ni..

  • Sharinginfoz 12 January 2011 at 11:42 pm

    cantik gak motor ni

  • peah @ peps 13 January 2011 at 12:35 am

    nak yg kaler putih tu…kalau pompuan naik memang confirm kena ngurat neh…

    Don’t Sudoku and Drive

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:44 am

    #Mr feckry :lawa kan?

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:44 am

    #z a n a :gambar ni diambil masa KLIMS last year..Kuala Lumpur International Motor Sport..

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:46 am

    #phreak-id ;hik3..betoi2..bunyi vespa memang unik…oh,ni yang buat nak beli vespa sebijik ni..

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:46 am

    #eelobor:dussh,kenapa jual bro?antik tu..

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:47 am

    #mAsHiMaRo:wah,jealous2..

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:47 am

    #Mama Zharfan :alam mimpi?hik3..

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:47 am

    #arep_lockermonth:so,how was it?menguja tak?

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:48 am

    #iniialahaku:comel kan?

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:48 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:49 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:49 am

    #Sharinginfoz:CANTIK kan?

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:49 am

    #peah @ peps :hak3..confirm punya…

  • Eyriqazz 13 January 2011 at 1:50 am

    #Watie Rose:setuju

  • Kongsi pendapat anda

    CommentLuv badge

    WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Leave a Comment

WP-SpamFree by Pole Position Marketing