≡ Menu
Gambar Motosikal Vespa di bawah ini mengingatkan aku kenangan bersama Arwah Ayahku. First motosikal ayahku masih ku ingat, Vespa Plat TA …… . Vespa itulah yang selalu kami naiki ke sana ke mari dan kata ibuku, vespa itula juga bagi memujuk hatiku time aku bayi sukar nak tidur bawa jalan-jalan keliling kampung.
Warna Putih, nampak cantik juga
Merah Menyala, Sesuai untuk Redmummy ni
Warna Biru ini menguja hatiku
P/s : Pernah naik Vespa tak?



style="display:inline-block;width:728px;height:90px"
data-ad-client="ca-pub-6619684076142128"
data-ad-slot="9856135083">



Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • z a n a 12 January 2011, 1:41 pm

    uitt cantiknyaa. katne ni bro ??

    Reply
  • phreak-id 12 January 2011, 2:00 pm

    Teringat masa kecik-kecik dulu. Vespa memang cool. Bunyi ekzos pulak kuat. Budak kecik kalau nangis, time vespa lalu dia senyap sekejap sebab tengok vespa. Pastu sambung nangis balik .hahaha

    *teringat anak jiran aku masa kat JB dulu, dia la budak kecik tu* Haha

    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    Reply
  • mAsHiMaRo 12 January 2011, 2:44 pm

    sampai sekarang pun still naik vespa lagi~~

    usia vespa tu ngan family kitorang dah 38++..
    vespa yang sangat berjasa,colour hijau~~

    Reply
  • Mama Zharfan 12 January 2011, 3:18 pm

    masa kecik2 ada kot–dh ingat2 lupa–mcm dlm alam mimpi plak..

    Reply
  • arep_lockermonth 12 January 2011, 4:46 pm

    lawa2! seingat arep! baru sekali naik vespa!

    Reply
  • iniialahaku 12 January 2011, 6:01 pm

    kiut miut plak yer vespa moden ni..

    Reply
  • Mr feckry 12 January 2011, 1:39 pm

    lawa beb

    Reply
  • eelobor 12 January 2011, 2:02 pm

    menyesal jual vespa lama dengan harga cuma RM350 jer….

    Reply
  • Watie Rose 13 January 2011, 1:04 am

    sentimental value…

    Reply
  • ieda 13 January 2011, 2:05 am

    naik vespa dgn bapa sedara, berdiri kat depan tu masa kecik2 dulu…best..

    Reply
  • Nailofarhazirah 12 January 2011, 7:50 pm

    i love vespa! bwk g dating best neh, haha

    Reply
  • amirah 13 January 2011, 4:23 am

    comelnya vespa ni..

    Reply
  • Sharinginfoz 12 January 2011, 11:42 pm

    cantik gak motor ni

    Reply
  • peah @ peps 13 January 2011, 12:35 am

    nak yg kaler putih tu…kalau pompuan naik memang confirm kena ngurat neh…

    Don’t Sudoku and Drive

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:44 am

    #Mr feckry :lawa kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:44 am

    #z a n a :gambar ni diambil masa KLIMS last year..Kuala Lumpur International Motor Sport..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:46 am

    #phreak-id ;hik3..betoi2..bunyi vespa memang unik…oh,ni yang buat nak beli vespa sebijik ni..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:46 am

    #eelobor:dussh,kenapa jual bro?antik tu..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #mAsHiMaRo:wah,jealous2..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #Mama Zharfan :alam mimpi?hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #arep_lockermonth:so,how was it?menguja tak?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:48 am

    #iniialahaku:comel kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:48 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #Sharinginfoz:CANTIK kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #peah @ peps :hak3..confirm punya…

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:50 am

    #Watie Rose:setuju

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »