≡ Menu
Gambar Motosikal Vespa di bawah ini mengingatkan aku kenangan bersama Arwah Ayahku. First motosikal ayahku masih ku ingat, Vespa Plat TA …… . Vespa itulah yang selalu kami naiki ke sana ke mari dan kata ibuku, vespa itula juga bagi memujuk hatiku time aku bayi sukar nak tidur bawa jalan-jalan keliling kampung.
Warna Putih, nampak cantik juga
Merah Menyala, Sesuai untuk Redmummy ni
Warna Biru ini menguja hatiku
P/s : Pernah naik Vespa tak?

Eyriqazz merupakan seorang blogger yang telah mencapai pelbagai kejayaan dalam bidang penulisan blog ini, beliau gemar berkongsi mengenai rumah tangga dan juga gaya hidup

View all contributions by

  • Mr feckry 12 January 2011, 1:39 pm

    lawa beb

    Reply
  • z a n a 12 January 2011, 1:41 pm

    uitt cantiknyaa. katne ni bro ??

    Reply
  • phreak-id 12 January 2011, 2:00 pm

    Teringat masa kecik-kecik dulu. Vespa memang cool. Bunyi ekzos pulak kuat. Budak kecik kalau nangis, time vespa lalu dia senyap sekejap sebab tengok vespa. Pastu sambung nangis balik .hahaha

    *teringat anak jiran aku masa kat JB dulu, dia la budak kecik tu* Haha

    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

    Reply
  • eelobor 12 January 2011, 2:02 pm

    menyesal jual vespa lama dengan harga cuma RM350 jer….

    Reply
  • mAsHiMaRo 12 January 2011, 2:44 pm

    sampai sekarang pun still naik vespa lagi~~

    usia vespa tu ngan family kitorang dah 38++..
    vespa yang sangat berjasa,colour hijau~~

    Reply
  • Mama Zharfan 12 January 2011, 3:18 pm

    masa kecik2 ada kot–dh ingat2 lupa–mcm dlm alam mimpi plak..

    Reply
  • arep_lockermonth 12 January 2011, 4:46 pm

    lawa2! seingat arep! baru sekali naik vespa!

    Reply
  • iniialahaku 12 January 2011, 6:01 pm

    kiut miut plak yer vespa moden ni..

    Reply
  • Nailofarhazirah 12 January 2011, 7:50 pm

    i love vespa! bwk g dating best neh, haha

    Reply
  • Sharinginfoz 12 January 2011, 11:42 pm

    cantik gak motor ni

    Reply
  • peah @ peps 13 January 2011, 12:35 am

    nak yg kaler putih tu…kalau pompuan naik memang confirm kena ngurat neh…

    Don’t Sudoku and Drive

    Reply
  • Watie Rose 13 January 2011, 1:04 am

    sentimental value…

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:44 am

    #Mr feckry :lawa kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:44 am

    #z a n a :gambar ni diambil masa KLIMS last year..Kuala Lumpur International Motor Sport..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:46 am

    #phreak-id ;hik3..betoi2..bunyi vespa memang unik…oh,ni yang buat nak beli vespa sebijik ni..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:46 am

    #eelobor:dussh,kenapa jual bro?antik tu..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #mAsHiMaRo:wah,jealous2..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #Mama Zharfan :alam mimpi?hik3..

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:47 am

    #arep_lockermonth:so,how was it?menguja tak?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:48 am

    #iniialahaku:comel kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:48 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #Nailofarhazirah:hik3..mesti byk mata memandang kalau dating naik vespa

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #Sharinginfoz:CANTIK kan?

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:49 am

    #peah @ peps :hak3..confirm punya…

    Reply
  • Eyriqazz 13 January 2011, 1:50 am

    #Watie Rose:setuju

    Reply
  • ieda 13 January 2011, 2:05 am

    naik vespa dgn bapa sedara, berdiri kat depan tu masa kecik2 dulu…best..

    Reply
  • amirah 13 January 2011, 4:23 am

    comelnya vespa ni..

    Reply

Leave a Comment

CommentLuv badge

about

Dikenali dengan panggilan Eyriqazz di alam maya, Seorang Pegawai Bank, Suami kepada Guru dan Bapa kepada 3 orang cahaya mata. More About Eyriqazz »