(Gambar) Motosikal Vespa

Gambar Motosikal Vespa di bawah ini mengingatkan aku kenangan bersama Arwah Ayahku. First motosikal ayahku masih ku ingat, Vespa Plat TA …… . Vespa itulah yang selalu kami naiki ke sana ke mari dan kata ibuku, vespa itula juga bagi memujuk hatiku time aku bayi sukar nak tidur bawa jalan-jalan keliling kampung.
Warna Putih, nampak cantik juga
Merah Menyala, Sesuai untuk Redmummy ni
Warna Biru ini menguja hatiku
P/s : Pernah naik Vespa tak?



Comments

  1. says

    Teringat masa kecik-kecik dulu. Vespa memang cool. Bunyi ekzos pulak kuat. Budak kecik kalau nangis, time vespa lalu dia senyap sekejap sebab tengok vespa. Pastu sambung nangis balik .hahaha

    *teringat anak jiran aku masa kat JB dulu, dia la budak kecik tu* Haha

    Terbaru > Tahniah Dr Rozmey > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

  2. mAsHiMaRo says

    sampai sekarang pun still naik vespa lagi~~

    usia vespa tu ngan family kitorang dah 38++..
    vespa yang sangat berjasa,colour hijau~~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing